sevgilime fotoğraf atınca beğendiğini söylüyor ama başlıkta yazdığım kadar çok demiyor, kendimi yetersiz hissediyorum güzel değilim diye düşünüyorum, ama söylüyor beğendiği sadece çok demiyor, abartıyor muyum
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgilime fotoğraf atınca beğendiğini söylüyor ama başlıkta yazdığım kadar çok demiyor, kendimi yetersiz hissediyorum güzel değilim diye düşünüyorum, ama söylüyor beğendiği sadece çok demiyor, abartıyor muyum
Böyle şeyleri dert edip kafaya takmak gerçekten saçma sapan gereksiz şeyler. Bir fotoğraf attın diye elin adamından çıldırmış gibi tepkiler, aşırı övgüler, yok tekrar aşık oldum bayıldım tarzı tiyatrolar beklemek tamamen lüzumsuz bir kuruntudur. Beğendiğini söylüyorsa söylüyordur, sırf senin nefsin tatmin olsun diye niye abartılı sahte hallere girsin ki?
İnsanların ağzında sakız ettiği o süslü laflar, abartılı iltifatlar çoğunlukla yapmacıktır, samimiyetten uzaktır. Bugün sana bir fotoğrafla aklımı başımdan aldın diyen adamın o hevesi yarın biter, lafları da uçup gider. Kendini elin insanının ağzından çıkacak iki satır abartı lafa endeksleyip güzel değilim diye yetersiz hissetmek, kendi kendine eziyet etmektir. Bir kulun iltifatıyla kendini değerli ya da güzel sanmak insanı sadece o övgülere bağımlı hale getirir, iç huzurunu yok eder.
Zaten şu fani dünyada kaşın, gözün, yüzün güzelliği dediğin nedir ki? İki gün sonra yaşlılıkla ya da bir hastalıkla solup gidecek geçici bir gölgeden ibaret. Asıl güzellik insanın iffetindedir, edebindedir, kalbinin temizliğinde ve duruşundadır. Yüzün güzelliği toprağa yem olur gider ama insanın ahlakı ve ameli baki kalır.
O yüzden böyle boş beklentilerle kendi huzurunu bozmayı bırak. Abartıyorsun hem de çok abartıyorsun. İnsanların ağzına bakarak, dış görünüşünün onaylanmasını bekleyerek ömür geçmez. Yönünü insana ve onun yapmacık iltifatlarına değil, kendi iç dünyana, ibadetine ve duruşuna dön. Gerisi tamamen vakit kaybı, tamamen saçma sapan gereksiz işler.
tabi ki normal? sana bunları demiyorsa kime diyecek? tekrardan aşık olmayacaksa niye foto atalım? beklentilerimizi dusurmeyelim lutfen soyle mesajlar atmak 10 sn almıyor ya
fotoyu attığımda bebegimm yazdı sadece, beğenmedinmi yazdım tabiki begendim askim dedi, bu bile yetersiz geliyor bana
TABI KI YETERSIZ? biraz mahrum bırak fotoğraf atman için yalvarsın
Sevgilinden onay ve ilgi istemen çok doğal bir duygu ancak herkes sevgisini aynı coşkuyla ifade edemeyebilir 🧠 İletişim tarzının senin güzelliğinle ya da değerinle hiçbir ilgisi yok. Öz güvenini başkasının abartılı kelimelerine bağlarsan kendini sürekli yetersiz hissedersin. Onun sevgisini sadece süslü cümlelerle mi yoksa davranışlarıyla da hissediyor musun? ✨
Cevap
12Cevap
Kim o ya falakaya yatıralım ıslak hortumla dövelim hortumun dışı ıslak olucak ama ne demek yengeye çok gülsin güzelliğin gözlerimi kamaştırıyor dünyamı aydınlattın sabah güneşim gibi iltifat etmez adres ver yengeee adresss
Kimisi sevgisini abarti göstermez. O dediğini yapsa cok cıvık ve samimiyetsiz görünür
fotoyu attığımda bebegimm yazdı sadece, beğenmedinmi yazdım tabiki begendim askim dedi, bu bile yetersiz geliyor bana abartıyormuyum
Abartıyorsun. Zaten adam bebeğim aşkım diyormuş. Kimisi ağır başlı olur bu tür konular da.
Bir başkası senin değerini değiştirmemeli. Özdeğer içten gelen bir şeydir, bunu dışarıda aramamalısın
Wow abla Bayılcam ben hatta enerjini hiss ettim sanki wooow
fotoyu attığımda bebegimm yazdı sadece, beğenmedinmi yazdım tabiki begendim askim dedi, bu bile yetersiz geliyor bana
Yapısı öyledir.
mesela o atınca ben hicbirsey demiyorum gerçekten hicbisey ama begeniyorum sadece dile getirmiyorum, o getiriyor ama cok değil
O çok değil kısmı işte senle alakalı tatminsizlik durumu çocuğun seni begenmemesi değil yani. Çocuğun bu kadar sade dille konuşması da onun yapısıdır. Sen hani tatmin olmak için sorabilirsin çok mu yoksa çok çok mu diye tatlı bir şekilde
fotoyu attığımda bebegimm yazdı sadece, beğenmedinmi yazdım tabiki begendim askim dedi, bukadar
Şizofreni emaresi
Ekranı yalamayacaksa sevgiliye foto falan atılmaz abla haklısın alısınca böyle oluyo bunlar
Abartta cebime gir. Ne yapsın tapsın mı sana.
yeterince guzel degilsindir
fotoyu attığımda bebegimm yazdı sadece, beğenmedinmi yazdım tabiki begendim askim dedi, bu bile yetersiz geliyor bana abartıyormuyum
ilgi bagimlisi misin? abartiyosun
evet çok
abartiyon yapma
Abartıyorsun
yinede
askerde bide
Belki o kadar güzel degilsin
ya da cok tepki bekliyorum, o atınca bende bisey demiyorum begeniyorum ama hicbisey demiyorum, o yine diyo
Yanlış kişiyi terchi etmişsin, dehle
ben abartıyorum bence, biri ergenmisin demiş bence cok haklı, olgun insan bu kadar takmaz
Sevdiğin tarafından beğenilmeyi istemek özsaygı
Bu esnada hanım bize ev halini attığında destan yazışımız
Abart aga
abartıyorum dimi
begenmedinmi dedim tabiki begendim askim dedi
bu bile yetersiz geliyor bana
Ne dememizi beklersiniz mesela
Ergen misin
yas 18🥲
Belli
Sen ayrıl boş ver yorma çocuğu
Normal ayril
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?