Sürekli her hafta bir vücut, bir yüz günü yapsam bile yoruluyorum çok, tansiyonum falan düşüyor. Üstüne lazer zaten ömür törpüsü bir şey. Saç bakımı ayrı uzun, batık olmaması için bakım ayrı, banyo rutinleri ayrı. Yüz bakımı kremi, serumu, toniği zaten çok pahalı, yanında da her gün yüz yogası ve vücut için egzersiz.
Kadın olmak, gerçekten 24 saat sürekli bakım halinde kalman demek. Ve ciddi bir bütçe istiyor.
Erkekler hiçbir şey yapmıyor, üstüne Türk kadınları bakımsız diyor. Bu bütçeyi bu ekonomide hangi kadın sağlasın. Üstüne bir de yemek, temizlik bekleniyor. Hatta kariyer ve işte çalışılması da gerekiyor.
Valla Türk kadınları, ırkımızı övmek için demiyorum ama kahraman gibi bir şey bu konuda. Özellikle ev, aile konusunda her şeylerini ortaya koyuyorlar.
Kadın olmak, gerçekten 24 saat sürekli bakım halinde kalman demek. Ve ciddi bir bütçe istiyor.
Erkekler hiçbir şey yapmıyor, üstüne Türk kadınları bakımsız diyor. Bu bütçeyi bu ekonomide hangi kadın sağlasın. Üstüne bir de yemek, temizlik bekleniyor. Hatta kariyer ve işte çalışılması da gerekiyor.
Valla Türk kadınları, ırkımızı övmek için demiyorum ama kahraman gibi bir şey bu konuda. Özellikle ev, aile konusunda her şeylerini ortaya koyuyorlar.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil