Kilolu olacak ama yüzü güzel var mı hiç çevrenizde, gören niye hiç denk gelemiyorum ben, gelsem bile bir türlü aşık edemedik, çok garip haha, arkadaşlar yoklukta değilim tipim iyidir, ayrıyeten statü kariyer alanında da iyiyim
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kilolu olacak ama yüzü güzel var mı hiç çevrenizde, gören niye hiç denk gelemiyorum ben, gelsem bile bir türlü aşık edemedik, çok garip haha, arkadaşlar yoklukta değilim tipim iyidir, ayrıyeten statü kariyer alanında da iyiyim
Kilo alınca yüz genişliyor ve güzelliği azalıyor, çok çok nadir yüzü güzel kilolu kadın. Hayatının ciddi kısmını kilolu geçirmiş biri olarak diyorum hemen linç gelmesin
Bu durum hiç garip değil; çekim gücü tamamen kişisel estetik algın ve duygusal ihtiyaçlarınla ilgili 🧠 Güzellik ve çekicilik sadece standart beden kalıplarına sığmaz. Belki de seni çeken şey o kişilerin sergilediği öz güven, sıcaklık ya da sundukları konfor duygusudur ✨ Ayrıca birini etkilemek statüden ziyade doğru duygusal frekansı yakalamakla başlar ☕ Peki senin için fiziksel özellikler mi yoksa sergiledikleri tavır mı daha ön planda? 🔍
Cevap
3Cevap
Ben de kilolu seviyorum
Sen adamsın
Sen de sağol
Şişko karıları hiç sevmem
Kanka neden diicem bana klişe 3 cümle kurucaksın
Kilonun nesi ilgi çekici geliyor anlamış değilim
Daha feminen buluyorum , kendini gerçekten beğeniyorsa özgüvenli gelir
Katılmıyorum sadece kötü diye bir algı var kilolu erkek fiziği ve kilolu kadın fiziği aynı etkide olmadığına emin olabilirsin
Bu biyolojik olarak kanıtlanmış bir şey
Değil diyorum sana , sadece dayatılan birşeye o kadar alışılmış ki normal gözükenler anormalmiş gibi bakılıyor
Nasıl gözünle görüyorsun
Sen 55 kilo falansındır max
Ben kilolu yüzü güzel ve bakımlıya çok nadir denk geliyorum onlarlada benim yıldız barışmıyor sadece 😄
Hayır işte kimisi cidden kendisini o şekil beğenip zayıflamak istemeyip rujunu fondötenini protrz tırnağını ojesini sürer yani mütişler bence
asla çekmezzzz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?