Gelsin hikayeler... Ben başlıyorum;
Küçüklüğümden beri müzik aşkıyla yanıp tutuşuyordum. Yeteneğim de vardı, kendi kendime gitar çalmayı öğrendim sürekli şarkı söyledim ortaokuldayken. Hayallerimi hep konservatuvar süsledi. Ama içimdeki bu aşkı görmelerine rağmen ailem asla konservatuvar okumamı istemedi. Girdiğim ilk üniversite sınavımda istediğim tüm devlet konservatuvarları geliyordu. Onları tercih etmeme izin vermediler, ben de onların istediği bölümleri inat edip tercihlerime yazmadım. Onlara göre konservatuvar zaman kaybı bir bölümdü, müziği hobi olarak devam ettirirsem daha iyi olacağını söylüyorlardı. Ama içimdeki o ateş hiç sönmedi. Ne yaptım ettim, çok ağladım. Ama en sonunda onları da ikna ettim, yazacaksan bizim yanımızda okuyacaksın, burayı yaz dediler. Ona da razıydım, en azından konservatuvardı. Şimdi ise Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği öğrencisiyim efendim. Buralara gelmek için çok çabaladım, daha görünmeyen birçok taraf var. Ama ben hâlimden memnunum ve çok mutluyum. Çünkü benim ruhumun gıdası, müzik...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil