Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
18 saBen üzülüyorum ne yalan söyleyim
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 209,5b cevap paylaştı.
u 11 sakişiye göre
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
18 saKendini, özünü, varlığını, hayatta bulunma amacını ve hayatını güzelliği üzerine kuran kadınları sadece üzmekle kalmaz, aynı zamanda derbeder eder yaşlanmak. Bütün bu plastik cerrahi ve makyaj sektörü neden bukadar aldı başını yürüdü zannediyorsun? Insanlar doğal döngülere karşı savaştığı için. Meyve nasıl ki yetişir, tam olur, belki sonra dura dura buruşur, tad olarak tatlanmaya başlar ya da küflenmeye… Insanda biraz öyledir. Çizgiler çıkar, göz altları çöker, eskisi kadar dinç olmaz, anlayışlı, sabırlı, güzel. Bunlar doğaldır. Buna karşı savaşmak yerine, tatlanmış meyveyi reçele dönüştürmeliyiz. Nolur artık gülemeyen teyzeler, ördek gibi gezen kadınlar türedi güzel memleketimde. Yaşlanmak en azından doğal bir şey. Ne enjekte ediyorlarsa çok korkunç duruyor bazılarında.
50 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Her yaşın ayrı bir güzelliği ve getirisi var.
Ben her doğum günümü mutlulukla kutluyorum, yaşlanmaktan korkmuyorum.
Kadınların sanki bir süt gibi bozulup gideceğini savunan erkeklere de lanet olsun. Kelleşmiş ve kırışmış erkeklerin bile 20 yaş için koşması normal bir şey değil siz ne kadar normal kabul ettirmeye çabalasanız da.
Aksine östrojen kolejen üretimini desteklediği için kadınlar, yaşlanmanın etkilerine erkeklerden daha az maruz kalıyor.
Pedofililiğiniz batsın.20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
8 saEvet çünkü kadın güzel olmalı genç olmalı baskısı kadınlar da daha fazla hissediliyor... erkeklerin yaşlanması olgunlaşma denilirken kadınlar da yaşlanması ifadesi kullanılıyor mesela... bir de sanki bir son kullanma tarihimiz varmış gibi davranıyorlar... aslında bunu daha pedofili eğilimleri olan insanlarda görüyoruz kendi kaç yaşında olursa olsun güzel kadın yaşı onalra göre en fazla 25 tır ve açıkçası o yaşlarda bile daha küçük gosterilenleri güzel buluyorlar bu gerçekten korkunç bir şey... o yaslardayken abi amca diye baktığımız insanların aslında bize bambaşka bir amaçla baktığını yeni anliyoruz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaş alıp bunu kabüllenmeyen erkek de var.. İş yerinde bi abi vardı çok sevdiğim 50 li yaşlardaydi abi deyince kızıyordu , alınıyordu yasla ilgili takılınca:)) .. Kadın yaşını sorun etmez sizin gibi yaş almayı dünyanın sonu gibi algılayan kişiler olmasa biz de kabulleniriz zaten doğanın kanunu bu.. Önemli olan genç yaş almak, sağlığı çok yitirmeden yaslanmak..
10 Yorumla
9 saŞu erkeklerin kendini tanrı gibi yaşanmayacak gibi görüp namus gibi yaşlanmayı da kadına yüklemeleri ne garip... . p Her canlı ölür, yaşlanır. Ayrıca erkeklerin zevklerine göre kendimi bir et parçası olarak görmüyorum. Yok prime dönemi bitermiş vs vs ben insanım et parçası ya da köle değil aloo. Tanrı bizi sizin zevkleriniz ya da sınıflandırın diye yaratmadı. Kadınları öldürmeyin rahat bırakın yeter biz mutlu oluyoruz kız neşesiyle.
02 Yorumla- 9 sa
*Yaşlanmayacak
Bence gençliğinde mutlu edilmiş sevilmiş ilgi görmüş saygı görmüş ve anne baba arası eş arası iyi olan istediği yeri gezen kadınlar yaşlanınca pişmanlık duymayıp oh gezdim yedim içtim diyerekten mutsuz olmuyor. Ama yaslanıp gençliği istediği gibi gitmemiş çoğu kadı eskiye bakıp keşke eskiye dönsem filan diyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir kadının yüzünde ne kadar çok operasyon varsa, ne kadar çok makyaj varsa, fotoğraflarında ne kadar çok filtre kullanıyorsa, yaşlanmaktan da o kadar korkar.
Çünkü bu saydığım şeyler o kişinin şekilci olduğunu, güzelliğe takıntılı olduğunu gösterir.
Ya da özet geçeyim, çoğu kadın yaşlılık belirtilerini fark edince panikten ve öfkeden kafayı yiyor :D00 YorumlaIlk baslarda oyle hissediyoruz ama kisa suruyor cunku tek yaşlanan ben degilim ki ilk insandan son insana kadar herkes yaslanacak. Bugun genc olanlar 10 yil sonra benim yasimda olacaklar yani yaşli :D hepimiz ayni gemilerin yolculariyiz.
Kisacasi oyle hissetsekte bu kisa suruyor, ve barisiyoruz yaşliligimizla.
00 Yorumla
20 saYani üzülüyoruz evet ama her şey kötüye gitmiyor tabi, değişirken dönüşen daha iyi giden şeyler de var. En azından yavaşlatabiliyoruz teknoloji sağolsun bu bi nebze rahatlatıyor ☺️ bu dönüşüm, yaşayan her şey için geçerli
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. bence sadece kadınlar değil, aynaya baktığında eski halini göremeyen her insan içten içe üzülür. kadınlar üzerindeki sürekli genç ve kusursuz kalma baskısı yüzünden bu durum onlara biraz daha ağır geliyor olabilir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. Yok kadınlar her zaman çok güzeldir. Yaşlansalar bile güzeller. Ama siz erkekler hep çirkinsiniz ve huysuzsunuz asla çekilmiyorsunuz ayrıca gereksiz bir şekilde sayınız fazla keşke erkekler sayısı azalsa.
00 YorumlaGençlik güzel evet ama yaş almak beni korkutmuyor. Erken kırışmak umurumda bile değill ya kadın olmak o kadar güzel bir duygu ki dünyaya yeniden gelsem yine kadın olarak doğmak isterdim 😜
02 Yorumla
Soran3 saNeler güzel mesela kadın olmakla ilgili
15 sasadece kadınlar degil tüm insanlar yaşlanıyor. Bunu için üzülmek çok absürt. Hepimize sağlıklı huzurlu mutlu yıllanmak nasip olsun.
21 Yorumla
17 sa- Zaten bu coğrafyada Evet ya bayağı yaşlandım ve tam da yaşımda gösteriyorum diyen tek bir kadın bile görülmemiştir doğa kanunlarına aykırı 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
20 saYaşı buçuklu söyleyen birileri sence bu duruma takıntılı olmazmı?30 yaş üstü erkeklere dayı amca diyenler küçüklerin aynı yaştaki kızlara teyze abla deyince bozuluyorlar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı. Herkes yaşlanıyor sadece kadınlar mı yaşlanıyor en azından kel kalmıyoruz dhshsjs
30 Yorumla
16 saErkekler kadar değil yaşlanınca her anlamda çöküştesiniz özellikle kelsiniz bence kendi halini düşün sen boş ver kadınları falan.
121 Yorumla- 15 sa
erkek cebinin doluluğu oranında sevilir.. yeni düzende bu kadında da aynı olmaya başladı... tüm dünyada böyledir fakir erkeği annesi bile sevmez bir süre sonra ne yazıkki.. hayatın gerçekleri.. genç kadınlar para peşinde koşar yaşlı adamlar değerlendim sanır fakir yaşlı kel adamın suratına dahi bakılmaz. ama çirkin yaşlı kadınla bile evlenen görürsün.. yaşlı adamlar para yedirdikçe seviliyorum sanır . iki tarafta da amaç farklıdır.. vs bu şekilde bir ton gerçek var.. bunlar anlaşıldığında yaşın önemimin sadece bir sayı oldupu olgunluğuna erişicek toplumumuz.
- 15 sa
Erkek mi şarap hahdjdjdkksksbsdjjd
- 15 sa
Ya yok çok seviyoruz erkekleri asla öyle degil de erkeği şaraba benzetmen yardı jsjsjsjsjjss
- 15 sa
Bunu erkekler için kullanan tek kişi olabilirsin bskdkdksk çok tatlı ya kskskskskdk
- 15 sa
erkeğin sperm kalitesi düşer canım benim.. hatta şöyle söyleyeyim kadın yumurtalarını dondurursa kaç yaşında olursa olsun çocuk sahibi olur kesindir. ama erkeğin sperm kalitesi düştüğü için 90 yaşında da illa olacak diye bir şey yok. kaldı ki ne yazıkki trde beslenme yok alkol ve sigara tüketimi hat safhada.. 40 yaşında bile erkekler ne yazıkki kısır gibi evlenip yıllar sonra tedavilerle çocuk sahibi oluyorlar.50 yıl öncesinde yaşamıyoruz..
- 15 sa
sen daha toz pembe bakıyorsun.. denginle değilsen çıkar mutlaka vardır. erkek her zaman annesini ister.. kadınsız yapamaz. yaşı kaç olursa olsun.. erkeğin eşi ölür hemen evlenmek ister evlenir.. eşi ölen kadın evlenmek dahi istemez topluma bak... tercih etmezse tabi eğer.. ederse dul kadın aşığı dolu tr zaten
- 15 sa
Sperm kalitesi düşer=çocuk olmaz diye bir şey çıkarılamaz. Sperm kalitesi artırılabilir ve korunabilir bir şey. Fakat burada bahsettiğim birden fazla sebep var. Kadınlarda güzelliğe bakılır, erkeklerde para ve güce bakılır. 20 li yaşlardaki erkekler evlendirilmez aileler tarafından ama 20 li yaşlardaki kadınlar evlendirilir hızla.
- 15 sa
fazla uzatmayalım.. tanışma ciddi evlilik sitesine girelim sen bir profil oluştur ben oluşturayım.10dk bekleyelim.. kim daha çok eş adayı bulacak acaba? Ben iyi bir kadınım karakter olarak namusluyum hatta üstü düzey bir namus anlayışım var doğruscuyum bu yüzden yalnızlığı tercih ediyorum şu an . güvenceli işim birikimi var güzelliğim herşeyim yerinde.. tabi zırnık koklatmam.. istesem oradaki en güçlü adamı kendime bağlar aşık eder nikah masasına oturdurum.. erkeğe kaç kadın gider acaba.. kadınların çoğu erkeklerden tiksinmiş. Türkiyede evlilik boşanamazsan ölüm demek. ama bir erkek bir türk erkeği için mmmm kadın.. bizimle asla kendinizi kıyaslamayın.. biz aynı kulvarda bile değiliz
- 14 sa
doğru olan bu ve hoşuna gitmedi. sana değil herhangi bir erkeğe bunuöneriyorum gelin çıkalım sokağa ya da ciddi evlilik sitelerine girelim.. bir kadın ve erkek girsin.. o zaman yüzlerine çarpıcak bu gerçek.. sen tatlısın beni yanlış anlama. seni tanımıyorum sadece ben olanı söylüyorum.. yaşdan dış görünüştüen kadını vurmaya çalışanlara neden üzülelim herkesin bir alıcısı vardır..
- 14 sa
teşekkür ederim, fakat konuştuğumuz konular tamamen, sosyal medya akımları ve düşük örneklemli gözlemlerin literatürü. konuşulması gereken gerçek sosyoloji, psikoloji, nörobilim dalları. fakat kimse bunlara girmiyor çünkü çok daha zor geliyor ve tartışma kavga tatlı geliyor insanlara. doğru bilinen çoğu şey tamamen zevk ve hevadan ibaret.
- 13 sa
Yaşlılık hepimize malum. Daha düne kadar ekmek arası tereyağ üzerine toz şeker serpip yiyorduk, şimdi 34 yaşına geliyorum. Zaman acımıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 saKim ne derse desin 30 yaşını geçmiş kadın çöptür son kullanma tarihi geçmiştir onlar da zaten bunun farkında oldukları için 26-27 yaşına kadar hızlı yaşayıp o yaşlarda kendilerini alacak enayi erkek aramaya başlıyorlar
01 Yorumla- 4 sa
Saçmalamışsın, kişiye göre değişiyor
8 saBazı kadınlar yiyor evet ama bence mantıklı olmak lazım zamanı durduramayız o halde çılgın bir yaşlı olabilirizdjjdkdjcj
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Yıllandıkça çıtırlaşan kadınlar bunu umursamıyordur jfjd
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m 11 saOhhh canıma değsin. Artık kimse salça olmuyor yolda izde
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
13 saÜzülüyoruz ama elden gelen bişey yok doğanın kanunu doğar büyür yaşlanır ve ölürüz
10 Yorumla
15 saEvet üzülüyorum ve prime dönemimi hiç yaşayamadığım için ayrıca üzülüyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
17 saÜzülseler ne olucak ki ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi olur
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 saBence öyle ya ben yaşlı olmasam da yaş aldıkça geriliyorum yaşlanıcam diye
00 Yorumla shakira gibi yaşlanacaksak yaşlanalım. Kadın hala prime döneminde
01 Yorumla- 4 sa
Çünkü kendine iyi bakıyor, spor vs. yapıyor
8 saNeden üzülelim ki her yaşın ayrı bir güzelliği var
00 Yorumla
11 saevet egerki cocuklugunu ve gençligini benim gibi yasayamamış her kız üzülür
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 saMemciklerimiz sarkıyor diye üzülüyorlar tabii
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
15 saÜzüyor ama her yaşın ayrı bir güzelliği oluyor.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben üzülüyom ya 24 olacağım resmen aklıma geldikçe moralim bozuluyor
00 Yorumla
17 saÜzülmez niye üzülsün herkes yaslanacak kişisel bir mesele olduğunu dusunmuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)17 saasla.. daha genç dinamik hissediyoruz. Erkekler direkt kelleşiyor ve göbekli bir hale geliyorlar. esmer akdeniz kadınları asla yaşlanmıyor bakımlı olanları genç gür saçlar koyu bakışlar fitse asla yaşını göstermez ama aklen akıllanır. evlenmeiş ve ilişkibyapmamışsa psikolojik ve bedenen diri kalır... ayrıca bir sır vereyim yaşlandıkça genç erkek sevmeye başlıyoruz.. onlar da bizi seviyor. ben çok yakında evleneceğim biriyle daha da gençleşeceğim inşAllah
06 Yorumla- 16 sa
Hayaller aleminde yaşıyorsun. Bu hatalı kafa yapını ve düşüncelerini değiştirmezsen 25-29 lu yaşların da boşa gidecek. Erkekler genç kız sever, kadınlar olgun erkek. Bu kural değişmez. Ayrıca karşı saldırı yapmışsın konuyu açana. Bu da özgüven eksikliği gösteriyor sende. Alınganlık var sende
Cevap sahibi16 saasla neden boşa gitsin.. bence siz çok sığ bakıyorsunuz aşka. toplumumuzda açık bir şekilde kadın düşmanlığı var. ne yazıkki bunun sebebide kadınlar daha çok.. ama sığ değerlendiriyorsunuz her iki açıdan da.. bırakın kim kimle olmak istiyorsa olsun.. genç seven genç olgun seven olgunla.. önceki erkek arkadaşlarım hep gençti rus amerikan isveçli ama bu son olan türk.. hepsi benzer şeyler diyordu. beni bırakıp benden çok daha olgun kadınla birlikteler. Tr de avantajımız daha çok hatta.. amerikalı bir milyarder tabiki reşit olmayan bir kız bile isteyebilir. ama aynı oranla kadın da daha çok dolu cep isteyebilir.. milyonlarcası koşar zaten.. orada amaçiki tarafında farklıdır istediğinialır... ama bizim gibi toplumlarda en bireysel kültürlerde dahil kadın herzaman tercih edilir ve istenir... herşekilde..
Cevap sahibi16 sahatta en batıda en modern toplumlarda bile müthiş kadın düşmanlığı vardır sebeb refah seviyesine rağmen ulaşamıyorlar oradaki kadınlara.. isveçli erkek arkadaşım derdi mental olarak herkes erkektir burada kadınlar ürükütücüderecede güçlüdür.. gittiğimdede hep ceo kadınlar gördüm.. kendi ayarlarında erkkelerleydiler. mutkulardı.. bu fırsatı kaçıran erkekler taylanda gidiyorlardı. işte ülkelerind3ki kadınları kötüleyerek.. ama işte gerçek asla tercih edilmedikleri için tamamen pedofil veya incel olmuşlar.. bu yüzden ben bu yaşta bile iken asla yaşlı bir adam istemem..
Gizli Üye(30-35)18 saBu gerçek onlara tokat gibi vuruyo istedikleri kadar inkar etsinler erkekler yaşlandıkça değerlenirken onlar değersizleşir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 saYaşlılık herkese var. Prime dönemi genetik ve yaşam koşullarına bağlı erken ya da geç tükeniyor.
00 Yorumla
22 saKadınların 50 yaşındayken bile alıcıları çıkıyorken 50 yaşındaki erkeklerin yüzüne bile bakan yok ancak parası varsa bakarlar o da parası bitene kadar aradaki fark ortada yani kasmayın beyler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)19 saEğer tek başarısı tek odağı hayattaki tek amacı güzel olmaksa evet üzülür ama kişiliğiyle değerleriyle yükselmiş bir kadın için hayır o da hayatın tatlı bir gerçeği insan görünüşten ibaret değildir
10 YorumlaÜzülüyoruz tabiki ama :D çokta sıkıntı yapacak bir şey yok :)) Sağlık olsun
20 Yorumlabence bi kadin sevdigi adamin yaninda genc gozukmek ister sahsen ben bunu istiyorum o beni yanina yakistirsin yaninda diri gozukeyim
00 Yorumla
17 sagercelten mınyon olan mınyon yzulu olanbayanlar cokmuyor cıden masallah ereklerde oyle keskın hatları olan yuzu sıvrı olanlar coker
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)22 saKadınlar hayatlarının şokunu 30 olunca yaşıyorlar 20 li yaşlardaki kızların neşesine bak 30 lu yaşların sirke satan huysuz suratlarına bak harbi evrim geçiriyorlar
16 Yorumla- 17 sa
30 genç daha ne saçmalıyorsun? Sirke satma sebebi gençlikteki bir çok hayalinin gerçekleşmemiş olmasıdır. Gençken hala umut vardır. En azından hayal kurarsın. Yaş geçtikçe umduğun meslek para mutlu evlilik vs olmamış olur.
Cevap sahibi13 sa30 olunca anlarsın
- 12 sa
Ben sokakta dolaşırken aynı mutsuzluğu ve umutsuzluğu 30 yaşından büyük erkeklerde de görüyorum
Cevap sahibi12 saEtrafa gülücük dağıtan erkek mi olur sen 28 yaşından büyük ablarına sor onlar sana 21 in ilgisiyle 28 in ilgisi arasındaki farkı anlatsın geçen hafta 27 yaşında bir hatunla takıldım sevgilinden neden ayrıldın dedim herrkes kullanmak için geliyor demişti ben de kullanmak için geldim daha iyisini bulunca gidecem dedim bu kadar açık sözlü olma dedi 😂
Cevap sahibi12 sa21 le 30 arasındaki farkı 30 olunca anlayacaksın ama iş işten çoktan geçmiş olacak
- 8 sa
Etrafa gülücükler saçan kadın mı olur hasta mısın sen durup dururken gülerek mi geziyorlar
Gizli Üye(30-35)8 saYooo eskiden üzülürdüm şimdi de yaş aldıkça seviniyorum yaşamak güzel çünkü işte olgunlaşmak budur
20 Yorumla
7 saBen hic takmiyorum bile cünkü sonucu kimse degistiremez herkes yaslancak
00 Yorumla
18 saÜzülmekte laf mı deli oluyolar aynada kendilerine bakmaya korkuyolar
00 Yorumla
18 sa30 yaşıma bastım valla kendimi yaşlı hissetmiyorum henüz
01 Yorumla- 17 sa
30 genç zaten. 40 ta gelir o yaşlılık perisi
19 saMinyon tipli insanlar için yaşlanmak diye bir şey yok yaşımdan çok genç gösteriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)17 saErkekler genç mi kalıyor ki? Doğanın kanunu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)20 saevli çocukluysa pek üzülmüyor ama daha bekar ve çocuksuzsa üzüldüğünü belli etmemeye çalışıyorlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 saÜzülmek ne kelime, ağlıyoruz😭
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 saErkekler yerınde saymıyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
15 sagüzelleştiğimiz içim üzülelim mi yani :D
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ķimisi üzülür kimisi üzülmez. Kişiye göre değişir
00 Yorumla
6 saHemde nasıl tehlikeli oluyorlar🤣
00 YorumlaDünyaları başına yıkılıyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 saYaşlandıkça kalkmıyor. Üzülüyorum 😀
00 Yorumla
10 saBen üzülmüyorum valla.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 saYıllanmış şarap gibi olanlar üzülmez bence
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşlanmak, güzelliğin kaybolması değil, biçim değiştirmesidir. Prime dönem kavramı sadece dış görünüşe indirendiğinde bu süreç sancılı gelebilir. Ancak kadınlar yıllar geçtikçe olgunluğun, deneyimin ve öz güvenin getirdiği çok daha derin bir çekıcilik kazanırlar. Kafayı yemek yerine, kendi öz değerini keşfeden bir kadın zamanın ruhuna güzellikle eşlik eder. Sence bir kadını gerçekten çekici kılan şey sadece gençlik mi, yoksa taşıdığı karakterin derinliği mi? 🧠✨
Çok iyi cevap, teşekkürler 👏🏻👏🏻👏🏻