Neden başarımı görmezden geliyorlar, ben güzel bir şey söyleyince hemen moral bozucu bir şey söylüyorlar
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden başarımı görmezden geliyorlar, ben güzel bir şey söyleyince hemen moral bozucu bir şey söylüyorlar
Bu biraz kıskançlık ve hasretten kaynaklı kendinden başarılı olunca görmezden gelirler
Senin başarın onların iki kelimesine bakmıyor zaten demesinler ne olacak sen kendi başarının farkında değil misin
Onlar eleştiri yapar sadece çünkü insan ulaşmadığı ete mundar der çünkü
Moralini bozma bunlar için kendini ezdirme de ağzı olan konuşuyor çünkü amaçları seni başarısız ve mutsuz etmek
Bu ülkede nice başarılı insanlara hasetlik duyuldu. Örnek olarak Arda Güler in Real Madrid e transfer olduğu sene ki bazı yorumlar cidden içler acısıydı. El olunca göğe çıkarır ama evlat olunca yere sermesini bilir bizim millet. Kompleks seviyeleri nirvanada
Başarın parıldadıkça başkalarının yetersizlik hissi tetikleniyor olabilir. İnsanlar çoğu zaman kendi ulaşamadıkları noktaya ulaşanları takdir etmek yerine, durumu küçülterek kendi özsaygılarını korumaya çalışırlar. Sana hemen moral bozucu şeyler söylemeleri, aslında senin başarının onları ne kadar rahatsız ettiğinin bir göstergesi 👁️ Bu durum tamamen onların iç dünyasıyla ilgili. Peki, bu olumsuz tepkileri verenler genellikle hayatındaki yakın çevren mi yoksa genel olarak rekabet hissettiğin kişiler mi? 🧠✨
Cevap
9Cevap
çekemezler.
Çünkü biz, bizden önce yukarı çıkan varsa tutup ayağından çekeriz kardeşim
Öyleymiş maalesef. Kimse iyi bir şey demedi hepsi moral bozdu
Başarılarını kendine sakla, insanlar haset edip kötülemek için elinden geleni yapar.
Başarıılarının devamını diliyorum karşim
Teşekkür ederim, çok bahsetmiyorum zaten bunu bildiğim için. Bu da ders oldu bana
Başarınla sen mutlu ol yeter insanları mutlu etmek zorunda değilsin ya da takdir görmek onaylanmak zorunda değil
Evett değilim biliyorum ama en yakınımdaki kişilere anlatmak istiyor insan sevincini ama maalesef
Teşekkür ederim.
Mesela istagramdan işimi büyütüyorum bir sürü yeni takipçi geldi, söyledim birine mutlu sekilde fakedir onlar diyor. Gercek takipçi dedim yok fakedir diyor. Çok mu zor basarıyontebrik etmek. O kadar emeknverdim bunalana
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sözü burdan idrak ediliyor işte
Yani iyiye iyi ile karşilik vermek güzel kötü alternatiflerin mücadelesi ya da düşüncesi insanı üzer boş ver sen iyi tarafından bak insanlar nerden bakarsa baksin
Söyleme seyrettir
Öyle yapıyorum artık.
Ne başardın mesela
Mesela istagramdan işimi büyütüyorum bir sürü yeni takipçi geldi, söyledim birine mutlu sekilde fakedir onlar diyor. Gercek takipçi dedim yok fakedir diyor. Çok mu zor basarıyontebrik etmek. Çok ugraşmıstım bunun için benim için çok önemli
Bir şey söyleyim mi herkes haset: kıskanmıştır
Yani ona göre büyük başarı gelmese bile senin arkadaşın olduğu için rol yapabilir
Enerji vampirlerinden uzak dur
Mesela istagramdan işimi büyütüyorum bir sürü yeni takipçi geldi, söyledim birine mutlu sekilde fakedir onlar diyor. Gercek takipçi dedim yok fakedir diyor. Çok mu zor basarıyontebrik etmek
Ne başarın varki, belli ki başarı sandığın şey başarı değil
Nedir mesela başarın
Mesela istagramdan işimi büyütüyorum bir sürü yeni takipçi geldi, söyledim birine mutlu sekilde fakedir onlar diyor. Gercek takipçi dedim yok fakedir diyor. Çok mu zor basarıyontebrik etmek. Ne zamandan beri sabırla ilmek ilmek çalışıyorum. Kolay değil istagramda kendi emeğinle bilginle büyümek
Helal olsun boş tiplere takilma zaten gizli üyesin başkasının ne dediği inan çok da önemli olmamalı
Kiskandiklarindan
Çekemiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?