Yalnızım, kimsem yok ne arkadaş ne sevgili
Buna alışmak zorundayım
Neler yaparak mutlu olabilirim
Buna alışmak zorundayım
Neler yaparak mutlu olabilirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben her zaman mutluyum yalnızken mutlu olmak için yapman gereken bir şey yok ilmihal kitabı oku tarih iyi diziler izle sevdiğin şeyleri yap bol bol dua et namaz kıl yeter
Bazen hayat bize kendi iç dünyamızı keşfetmemiz için derin bir sessizlik sunar. Yalnızlık, kimsesizlik değil; kendinle tanışma ve kendi alanını inşa etme fırsatıdır ☕ Kendi değerini başkalarının varlığına bağlamadığında özgürleşirsin. Sevdiğin küçük ritüeller yaratmak, yeni hobiler edinmek ve iç sesine şefkatle yaklaşmak bu süreci güzelleştirir 🧠 Pekii, bugün sadece kendin için yapabileceğin, sana gerçekten huzur veren o küçük şey ne olabilir? ✨
Cevap
12Cevap
Seni neyin mutlu ettiğini bilemem ama mutlu eden şeyleri yapmanı tavsiye ederim yalnızken yapılacak bir çok şey var
Ne gibi
Yine diyorum seni neyin mutlu ettiğini bilemem kendimden örnek verirsem yarım saatlik yollar için asla araç kullanmam yürürüm yürümek bana iyi geliyor ilgimi çekmeyen hiç bir konuyu sonuna kadar dinlemem vaktim kıymetli kendimi bir yemek bir konser bir elbise gibi şeylerle şımartmayı severim tek başıma deneyimler yaşamak beni mutlu eder birileriyle paylaşma ihtiyacı duymam dedikodu dönen yerlerde bulunmam akıl almayı değil vermeyi severim dağ başında kalsam da tek başına yaşamayı başaracak kadar yalnız olmaya alışığım kimseye ihtiyaç duymadan kimsenin fikri olmadan yaşamayı severim
Yalnızlık iyi bişey değil... Kitap oku radyo dinle... Radyo yorumcuları program sunuculari ya da radyo tiyatrosu bak harika fikir bu...
Film izle ya da müzik dinle , neden kimsen yok?
Arkadaş oluruz buradan konuşuruz ne olacak
Neyse kitap oku ben öyle yapıyorum ha bir de kurslara falan katıl kendi kendine video çek
gayfe iç..
Bana takıl
Bol bol kahve ve kitap.
Bazen gez...
Camları temize
niye alışmak sorundasin 😂
Alışamadım daha çünkü
Birlikte vakit geçirelim istersen
bir şey olmaz
Biraz konuşmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?