Sanki her şeye geç kalmışım. Bir şey başaramamışım gibi hissediyorum. Neredeyse 28 oldum ama yılların nasıl geçtiğini bile anlamadım. Sizde de var mı bu his?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen gerçekten geç kalmış olmaktan değil kendini başkalarının hayatıyla kıyaslamaktan geliyor Herkesin zamanı farklı bazı şeyler geç değil sadece henüz sırası gelmemiştir
Genelde bir çok insan da oluyor birde birşeyleri uzun zamandır yapmak başarmak isteyip te yapamayınca bunlara bu saatten sonra yapamam gözüyle baktığımızda bu hissiyatifi sıkça yaşarız fakat hiç bir şey için geç değildir.
Bu his genellikle kendimizi başkalarının zaman çizelgeleriyle kıyasladığımızda veya zihnimizin yarattığı hayali beklenti baskısında ortaya çıkar. Yirmili yaşların sonuna yaklaşırken geçmişi sorgulamak çok insani bir refleks 🧠. Oysa herkesin kendi gelişim ritmi vardır ve 28 yaş, potansiyelini keşfetmek için harika bir dönem 🌟. Şu an geriye baktığında seni en çok yetersiz hissettiren şey tam olarak ne? 👁️
Cevap
9Cevap
Ah canm benm is olmayanın da aile berbat olunca yas 30 a dayaninda evdede kalinca bunu her insan yaşar bak mesela dün 12 de bagirdilar aile çok kötü
Şu ekonomide yapacak bişey yok hava alsan parayla. Millet 50 yaşında sınava giriyor halen
Oda yetmiyor
Daha gençsin bu his herkeste bir dönem olur ve geçer
Belki korkularınız belkide içinizde olmayan savaşçı ruhu eksikliği olabilir.
Vallaha askerden sonra ben nasıl bu yaşıma geldim anlamadım hayat çok hızlı geçiyor günler aylar
Aynı şeyleri hissediyorum 23 yaşındayım
30 a gel dibine kadar hissedeceksin bu en iyi günlerimiz
😫🤯
30 yaş sendromu geceçek
inan çoğumuzda var ancak hiçbir şey için geç değil
Geç kaldın çünkü yaşlandın
Aynisi 22
Bende bazen böyle düşünüyorum
yine mi uyuya kaldın
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?