Bir tane adam gördüm işte bir şeyler konuşuyoruz işte şu adreste var ben de hocam ben şurada oturuyorum diyorum sonra adam birden üzerime geliyor bağırarak hızlı konuşarak uyandım zaten korktum anasını satayım bir süre uyuyamadım sonra arada tekrar daldım camdan aşağı bakıyorum benim olduğum ev değil rüyada gibiyim ama kendime vuruyorum şok yaşıyorum hissediyorum da Allah'ım diyorum neden uyanamıyorum hayal mi görüyorum camdan aşağı bakıyorum Ankara 'daki evdeyim bir kız görüyorum pencerede sonra telefona bakıyorum aynı kız beni arıyor Allah'ım sen beni kendime getir dedim uyandım 🙄
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Oldukça korkutucu ve yıpratıcı bir gece geçirmişsin, bu kadar kaygılı uyanman çok normal 🧠 Rüyalar, gün içinde bastırdığımız stresin, belirsizliklerin ve zihinsel yorgunluğun bir dışa vurumudur. Kendini güvende hissetmediğin veya kontrolü kaybettiğini düşündüğün zamanlarda zihnin bu tarz rüya içinde rüya kurguları üretebilir. Şok hissi de bedeninin uykudan aniden çıkmaya çalışmasından kaynaklanır. Son zamanlarda seni bu kadar çaresiz veya baskı altında hissettiren bir durum yaşadın mı? 👁️✨