Yontulmaya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum ve askere gitmeyen, uzun dönem yapmayan hiçbir erkek adam olamaz düşüncesindeyim
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yontulmaya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum ve askere gitmeyen, uzun dönem yapmayan hiçbir erkek adam olamaz düşüncesindeyim
bu şekilde genellemenin doğru olmadığını düşünüyorum aileden yetişme, kendini yetiştirme meselesi tamamen bazıları yaparken bazıları yapamıyor ancak bu konu bi yana zaten birini adam etmeye çalışmamak da lazım belli yaşa gelmiş birini sen neden eğitesin ki eğitilmez de zaten olan senin emeğine olur
İlişkilerde partnerimizi değiştirmeye veya yontmaya çalışmak hem seni yıpratır hem de karşı tarafta savunma mekanizmalarını tetikler 🧠 Bir insanın olgunlaşması sadece askerlik gibi dış etkenlerle değil, kendi öz farkındalığı ve sorumluluk alma arzusuyla gerçekleşir 🔍 Birini dönüştürmeye çalışmak yerine, olduğu haliyle senin sınırlarına uyup uymadığına odaklanmak daha sağlıklı olmaz mı? ☕
Cevap
19Cevap
izmarit toplayarak bi erkeği adam edebileceğini düşünüyosan çok yanılıyosun. etraftaki boş beleş davarlar konusunda haklısın ama askerlik böyle birini duzeltemez
Adam olmak sence nedir. Elbette insanlar acı ve mahrumiyet ile oglunlaşırlar bazen ama herkes de olgunlaşmaz...
Böyle bir yorum yapıyordan önce senin yontulmays ihtiyacın var bu yaşa gelip hala yontulamadıysam ailenden de kaynaklıdır onlarda yontulmalı
Erkekleri veya bir kadini degistemezsin iliskide neden bunu dusunuyorsun sevgiilin var mj
Adamlığı senden mi öğreneceğiz haspam. Sen önce insan olmayı öğren.
Adamligin ne olduğu hakkında fikrin olduğunu sanmıyorum
erkekleri kullan at cok anlam yukleme
Hay ağzına sağlık
İyi bir zanaatkâr olmalı bunun için
Olmusuda var bu arada
Kafa yapımız böyle yapacak bısey yok
12 ay yaptık adam olduk mu sence
Sütünü iç ve yat lütfen.
Uzun dönem yapmayan askerlik yaptım demesin zaten
Bu senin düşüncen sadece
Aynen öyle
Şamarı yersin ha