Bu aralar geçmişte yaptığım basit ama utanç duyduğum şeyleri hatırlıyorum. Ulen keşke öyle yapmasaydım da şöyle yapsaydım dediğim anlar.
Sizde de oluyor mu?
Sizde de oluyor mu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Olmaz mı hiç, insanız sonuçta. Gece kafayı yastığa koyduğunda durduk yere yıllar önceki saçma bir anın pat diye akla gelmesi, insanın içinin cız etmesi ya da ulen ben ne yapmışım diye kendi kendine yüzünü ekşitmesi kadar tanıdık bir his yok.
Geriye dönüp baktığında keşke orada öyle demeseydim, keşke öyle yapmasaydım dediğin anlar aslında zamanla büyüdüğünü, olgunlaştığını gösteriyor. O günkü aklınla, o günkü halinle bir iş yapıyorsun; aradan zaman geçip kafan değişince o günkü hareket gözüne rezillik gibi geliyor.
Aslında o utanma hissi bir bakıma iyi, yerinde saymadığını, kafanın geliştiğini gösterir. Ama geçmişe takılıp kendini yemenin de alemi yok. O gün öyle olması gerekiyordu, yaşandı gitti deyip gülüp geçmek lazım. Dışarıdan çok havalı duran kim varsa emin ol hepsinin arkasında bıraktığı böyle acemi, hatıladıkça yüzünü kızartan anıları illaki var. Bol bol dua et tövbe et
Utanacağım şeyleri hafızamda tutma olayım yoktur. Olmuş bitmişe ve ölmüşe çare yoktur
Nasıl beceriyorsun 😂, bende yıllar sonra bile geliyor aklıma.
Oluyor oluyor oloyoyooyoyoyoyopyoyoyotpootoyooyoyoyoyorroororororoorkrorkorkr
Olan olmuş keşke yok
Bende öyle dedim ama yıllar sonra insanın beyninin arşivden kurcalayıp önüne getirmesi çok ilginç. 😂
Boş kalmışınızdır faaliyet aktivite bulun
Yaw yok, hayatım çok yoğun 😂, bu yoğunluk içinde lazım olanları unutuyorum olmayanlar da aklımdan çıkmıyor. Yıllar sonra "MERHABA ben geçmişten gelen bir utancım" diyor 😂
O zaman biraz utanın sonra hayata devam edin eksik utanmışsınız o zaman demek ki
Ohooooo
İnsan olmak çok ilginç ya 😂
Nasıl
İlginç işte. Olan olmuş, o zamana göre olması gereken yaşanmis yıllar sonra niye gelir ki bu düşünce😂
Evet ama unutamıyorsun işte
Yaw bak. Geçmişte ablamin düğününde beni arkaya ablamın yanına oturmuşlardı 😂, ulan eniştem o zaman demişti ki kim damat anlamayacaklar demişti. Doğru dedi aslında ben nasıl oldu da oraya oturdum hatırlamıyorum bile 😂, hep akrabaların işi, yıllar yıllar geçti halen daha ulan ne yapmışım ben diyorum. Allah'tan iki şehirde düğün oldu da ikinci de çift olarak oturmuşlardı😂
Ahahaha iyiymiş
Valla yeminle ara ara gelir aklıma utanırım ha.
Oluyor
Çok var dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman zaman geçmişe dönüp kendi davranışlarımızı sorgulamamız son derece insani bir durum 🧠. Beynimiz gelişip olgunlaştıkça, eski tecrübelerimize daha yüksek bir farkındalıkla bakarız. Aslında utanç duyman, o günden bu yana ne kadar büyüdüğünü ve değiştiğini gösteren gizli bir işaret 🔍. Kendine karşı biraz daha şefkatli olmayı denemelisin ✨. Şu an zihnini en çok meşgul eden ve seni en çok utandıran o an tam olarak neydi ☕?