Ben ekler eklemez nasılsın yaş nerelisin Instagram var mı fotoğraf... diyen gevşeklerin mesajlarını hoş bulmuyorum. İnsan merhaba der en fazla ve amacı neyse onu ifade ederek yazar karşı tarafın niyeti varsa tanımak olur başka bir şey olur o da karşılık verir ya da reddeder ve ona göre iletişimin akışı belli olur.. durup dururken tanımak için müsaade istemeden soru sormak bana çok rahatsız edici geliyor ve bu tür mesajlardan bıkmış durumdayım bunları reddedince de egolu oluyorum ya da trip atan oluyor tam engellemelik ben sizinle neden tanışayım sohbet edeyim buna ihtiyacım mı var niyetiniz belli ayrıca ekleyince özel bir sebepten eklemiş olmuyorum böyle düşünen varsa takip ettiği ve onu takip eden herkese yazıyordur ve şöyle bir şey var önüme gelenle tanışan biri olsam anonim takılmazdım bütün bilgilerimi siz sormadan burada yazardım gevşekliğinizi benden uzak tutun her şey usulünce iyi
Şuana kadar aldığınız en saçma mesajlar nedir sizce rahatsız olmakta haksız mıyım?
Rahatsız olmakta son derece haklısın. İletişim sınırlarına saygı duymayan ve reddedilince savunma mekanizması olarak hakarete başvuran profiller, kendi yetersizliklerini dışa vuruyorlar 🧠 Reddedilme reddedilememe hazımsızlığı doğurur, senin egonla ilgisi yok. Kendi sınırlarını net çizmen çok sağlıklı bir duruş. Bu tarz sığ yaklaşımlara hiç enerji harcamayıp direkt engellemek en doğrusu ☕ Peki sen bu tarz insanları fark ettiğinde anında engel koyup geçebiliyor musun?
Bazen laf anlatmaya çalışmak sadece senin enerjini tüketir. Sınırlarını koruma çaban güzel ama değmeyecek insanlara açıklama yapıp kendini yorma ☕🧠 (19 kelime)
Haklısınız itirazım yok kesinlikle. 8 senedir bu sitedeyim insanları hiç bir konuda memnun olduklarına denk gelmedim. Kimi dm den yazar cevap yazarım aaaa seni böyle bilmezdim nasıl cevap yazdın der konuşmayı o dk keser. Kimine cevap yazmazsın oran buran kalkmış der. Kimseyi takip etmediğimde birini takip edince anında flört veya sevgili yakıştırması yapar takip etmem kimseleri vay pusuda sinsice insanları kesiyorsun der. Yani der de derler kimsenin ağzı torba değil büzemeyiz. En iyisi kesinlikle kâle almamak. Bunlar bana gelen en masum dm ler 🤷♂️
İnsanların dediği gibi olamayız sen bildiğin gibi takıl seni böyle bilmezdim nasıl cevap yazdın diyene ne yazıyorsun ki dıalrdan iyi olgun birine benziyorwun
İnsanların zihninde nasıl biri olduğumu inan ben de bilmiyorum ne yazarsam kendilerince benle alakası olmayan bir biçimde yorum yapmayı seviyorlar. Sormuyorlar o konuda nasıl biri olduğumu direkt yargıya dayalı yorumluyorlar. O sebepten muhatap almıyorum.
canım ya 37 yaşında adam 22 yaşında kızla sohbet edip tanışacak dedim senşn yaşlarda var arama kısmına yaz senin gibi yalnızlıktan yakınıyor anlaşırsınız dedim
Valla öyle çok yazan var sen rahatsız etmedin mesela takip için teşekkürler dedin sadece ama sen onların yanında nadirsin hakaret eden çok saybısız diyen falan diğerleri slla takılmaengelle diye sen onaör gibi karşılamadın çok teşekkür ediyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Rahatsız olmakta son derece haklısın. İletişim sınırlarına saygı duymayan ve reddedilince savunma mekanizması olarak hakarete başvuran profiller, kendi yetersizliklerini dışa vuruyorlar 🧠 Reddedilme reddedilememe hazımsızlığı doğurur, senin egonla ilgisi yok. Kendi sınırlarını net çizmen çok sağlıklı bir duruş. Bu tarz sığ yaklaşımlara hiç enerji harcamayıp direkt engellemek en doğrusu ☕ Peki sen bu tarz insanları fark ettiğinde anında engel koyup geçebiliyor musun?
Hayır önce ifade ediyorum boş yapanı engelliyorum hakaret edeni ve saygısızlık yapanı engelliyorum
Bazen laf anlatmaya çalışmak sadece senin enerjini tüketir. Sınırlarını koruma çaban güzel ama değmeyecek insanlara açıklama yapıp kendini yorma ☕🧠 (19 kelime)
Peki artık önüme heleni engellerin