Şuana kadar aldığınız en saçma mesajlar nedir sizce rahatsız olmakta haksız mıyım?

Ben ekler eklemez nasılsın yaş nerelisin Instagram var mı fotoğraf... diyen gevşeklerin mesajlarını hoş bulmuyorum. İnsan merhaba der en fazla ve amacı neyse onu ifade ederek yazar karşı tarafın niyeti varsa tanımak olur başka bir şey olur o da karşılık verir ya da reddeder ve ona göre iletişimin akışı belli olur.. durup dururken tanımak için müsaade istemeden soru sormak bana çok rahatsız edici geliyor ve bu tür mesajlardan bıkmış durumdayım bunları reddedince de egolu oluyorum ya da trip atan oluyor tam engellemelik ben sizinle neden tanışayım sohbet edeyim buna ihtiyacım mı var niyetiniz belli ayrıca ekleyince özel bir sebepten eklemiş olmuyorum böyle düşünen varsa takip ettiği ve onu takip eden herkese yazıyordur ve şöyle bir şey var önüme gelenle tanışan biri olsam anonim takılmazdım bütün bilgilerimi siz sormadan burada yazardım gevşekliğinizi benden uzak tutun her şey usulünce iyi
Şuana kadar aldığınız en saçma mesajlar nedir sizce rahatsız olmakta haksız mıyım?