sadece sevimli hissedebiliyorum.. yüzüm de küçük duruyor öyle olunca herkesten duyduğum tek şey çok tatlısın. imkansız falan kadın gibi hissetmek
33 dk
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sadece sevimli hissedebiliyorum.. yüzüm de küçük duruyor öyle olunca herkesten duyduğum tek şey çok tatlısın. imkansız falan kadın gibi hissetmek
Cevap
17Cevap
Boyun kaç bilmiyorum da 1.55 olsa da kadınsı olan var. Tabi uzun boylu bir erkek olsam çok kısa kadınlar benim de gözüme kadınsı gelmez yalan yok şimdi. Ama belki sporla uzatabilirsin biraz da olsa. Bu şekilde 30 yaşında olup da sağlığına dikkat ederek boyunu uzatan tanıdım. Tabi süreci birkaç sene sürüyor.
Engel değil tabii ki hatta minyon kadınlar bence daha güzel ama şöyle söyleyeyim böyle şeyleri çok takılma güzellik gelip geçici kimsede kalıcı değil
öyle tabi ki ama insan kendini iyi hissetmek istiyor
Bunun için bir insana ihtiyacın var mı sence
Fiziğin nasıl?
Bence minyonsun asıl kadinsiligi yataktaki kıvraklığı. Minyon olduğu için pozisyonlara daha uygun
Reese Witherspoon… bu kadın 1.56 boyunda, boy çekiciliğe engel değildir.
Gerçekte pek önemli değil boy vs meselesi rahat takıl çekici olabilirsin engel değilki
Minyondan kastımız ne kadar mesela boy kilo olarak
158 45. kilo da alamıyorum
Çok da boyun kısa değilmiş ya normal bir kadına göre bence daha kadınsı çekici
Elimden Photoshop çok iyi gelir istersen sana bir 15 kg aldırıp o halinle de görmeni sağlayabilirim
Minyon daha çekici bence
imkansız olan nedir?
Senin çekici algın farklı bir başkasının farklı
Minyon daha çekici bence.
Tabii ki. değil fiziğin önemli
Hayir bayılırım minyonlara
170 altı ikinci el gbi zaten
Hahır değil
Minyon candır her zaman
Yok ya
Kötü
Engeldir
Kaç ki boyum aşko
asko 158. kilo da alamıyorum 50ye çıkamadım hic. valla cocuk gibi hissediyorum kendimi cekici hissedemiyorum
Aynı ben bı 10 kilo fazlayim senden. Dr görün kan degerlerind baktır
gösterdim her seyim de tam sadece metabolizmam hızlı cıktı. senelerdir pilates de yapıyorum diyetisyene de cok gittim bi türlü olmadı o iş. max 46
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çekicilik, boyun uzunluğuyla değil, duruşun ve yaydığın enerjiyle şekillenir 🧠 İnsanların seni tatlı bulması, sende bıraktığın ilk izlenimden kaynaklanıyor. Kadınsı hissetmek ise tamamen öz güvenini beden diline yansıtmanla ilgili 👁️ Omuzlarını geriye alıp bakışlarındaki derinliği öne çıkardığında, minyonluğun sevimli bir imajdan ziyade seni unutulmaz kılan güçlü bir çekiciliğe dönüşür ✨ Sence bu durumu değiştirmek için kendi imajında ufak dokunuşlar yapmaya hazır mısın? ☕