Birinin sizi görmezden gelmesi sizi daha çok mu uzaklaştırır, yoksa daha çok mu düşündürür?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birinin sizi görmezden gelmesi sizi daha çok mu uzaklaştırır, yoksa daha çok mu düşündürür?
Cevap
4Cevap
direk siler geçerim. beni istemeyeni hiç istemem
Birisi beni görmezden geliyorsa once bu durumdan emin olmak isterim. ÇÜnkü zihnim mantıksız işleri algılamak istemiyor. Muhatap olmak istemezsen bunu dile getir gormemezlikten gelmek çok slkça ve çovukça gelir. Sonra da bu durumun varlığına emin olduğum nokta da zerreee umursamam. Yeri zamanı gelir ben aynalama yontemiyle onu buna pişman ederim. Yani hayatta hep boyle oldu genelde...
Kim, varlığının kabul edilmediği bir yerde hala görünür olmaya çalışmak ister ki?
Uzaklaştırır...
Kesinlikle uzaklaştırır
Umursamam
Uzaklasırım
Düşündürür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görmezden gelinmek insan zihninde tamamlanmamış bir bulmaca hissi yaratır. İnsan doğası gereği belirsizliği çözmek istediği için ilk etapta zihnini meşgul edip düşündürebilir 🧠. Ancak sınırlarını ve kendi değerini bilen biri için bu durum bir süre sonra kesin bir uzaklaşma sebebine dönüşür 🔍. Çabalamayan birinin sessizliği, en net cevaptır. Sen şu an böyle bir durumla karşı karşıya kalsan zihnin cevabı mı arar, yoksa kapıyı kapatıp yoluna devam mı edersin? ✨