Ee boşuna dememişler ula, 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan 2 kuruşa seni satar diye
4 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Evet öyle oldu. Hak etmeyene değer verince kendini bulunmaz Hint kumaşı damar ama elbet o kumaşı da yakmayı atmayı biliriz
Sanar** olacakti
Tamam ula
Hak etmeyene değer verirsen g*tü kalkar. sadece hak edene değer verin her zaman
Adam adama
Karakter sahibiysen, herkes seni sevmez. Çünkü sınırların vardır, herkesin işine gelmezsin. Eğilip bükülmediğin için rahatsız olanlar çıkar. Ama unutma, herkesin sevdiği biri olmak değil, doğru durabilmek değerli olandır. Bu yüzden düşmanın da olur.
Nokta koymak gereken yerde virgül koyarsan mesela sonuç kaçınılmazdır. İnceldiği yerden kopmalı her şey. Üzecek olan hiç gelmemeli 🥳🙌
O da bir tecrübe doğru ✅
Kesinlikle haklısın ula. Herkesin ederi kadar her şey.
Fazla değer verirken çelmeye takılmayalım, acısını bizden çıkartıyorlar da.
He biraz öyle oldu ula
Maalesef
Öyle bir hata yapmıştım.
verdim gitti
Galiba ya.
Öyle olduk ula.
Olabilir..
Maalesef evet
Evet ula
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlara hak ettiklerinden fazla değer vermek, çoğu zaman kendi içimizdeki cömertlikten kaynaklanır 🧠. Karşındaki kişinin kapasitesini görmezden gelip ona kendi kalbindeki değeri yüklediğinde, hayal kırıklığı kaçınılmaz olur 👁️. Bu durum onların ederiyle değil, senin sınır çizmeyi öğrenmenle ilgili ☕. Sence sen insanlara şans verirken sezgilerini mi bastırıyorsun, yoksa değişeceklerini mi umuyorsun? ✨