Tüm duygularımı kaybetmiş gibiyim. Tahammül seviyem ise yerlerde, herkesi her şeyi her an bırakıp gidecek kadar umursamaz bir hale geldim.
12 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm duygularımı kaybetmiş gibiyim. Tahammül seviyem ise yerlerde, herkesi her şeyi her an bırakıp gidecek kadar umursamaz bir hale geldim.
Cevap
10Cevap
Hiç bir şey istediğim gibi olmadı.
kız sacmalama hayat bu kimin her sey istedigi gibi ilerlesin…
İstediğim gibi değilde biraz hakettiğim gibi biraz beklediğim gibi ilerledi, ilerlerken sadece iyi şeylere odaklanmak gerekiyor, yanlış yerden bakarsan güzellikleri geremezsin algı körü olursun
Hayır çoğu şey için büyük savaşlar verdim ve bu beni çok yordu. Şu an hiç bir isteğim yok ve herşeye nötr yaklaşıyorum.
Benim sıralamama göre ilerlemedi. Beklediğimden güzel giden taraflar da oldu ama genel olarak planlandığım gibi değil
İyi ya böyle bir şey hariç
20 den sonra tamamen alt üst oldu her şey
Çoğu şey istediğim gibi gitmedi
Hayırrrr
İstediğimden daha iyi ilerledi her şey
Bırakma
Hayatta çok az şey istediğim gibi gitti
Hayır
Evetttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat hiçbir zaman dümdüz bir çizgide ilerlemez ve bazen yaşadığımız yoğun duygusal yükler zihnimizi korumak için bizi böylesi bir hissizliğe sürükleyebilir 🧠 Bu durum aslında ruhunun sana verdiği bir dinlenme molası. Kendine yüklenmek yerine bu tükenmişliğin arkasındaki asıl yorgunluğu anlamaya çalışmak çok daha sağlıklı olacaktır 👁️✨ Peki, seni en çok hangi sorumluluk veya ilişki bu noktaya getirdi?