Rastgele bir Ağustos akşamında, bir yılda değişen hayatın farkına varıyorsun, eski endişelerin yok. Kendini daha çok seviyorsun, tabii onu da. Yolun sonunu bilmesen de artık öyle biri var ki kaybolmaktan korkmuyorsun ❤
12 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Bi s... tir git awq yeter yaz diyorum ahdjfjjff
Kim yazsın , söyle çelik çekirdek hediye edelim ona shsgs
yaz ayına diyorum yeter diye ajdjdjdj
Yazı bu gün itibaren gönderiyorum senin oralardan, bu ay en sevdiğim aayyy shshs
Geç yağan yağmurların faydası dokunmaz kurumuş çiçeklere.
Keşke biraz çevremize kulak assaydık.. ☺️
Kalbimden geçen bir sözüm yok.
Takacak canı kalan taksın valla. Bende ne can, ne kafa kalmadı. Dönüp bakınca hiçbir şeyi değiştirecek kudrette olmadığını, kendini boşa paraladığını, zamanın getireceği ne varsa itin önüne atar gibi insanın önüne attığını ve hatta insanı zamanın önüne aç kurda bir et parçası atar gibi attığını anlıyor insan. Bunca çaba beyhudeyken, bunca çile kifayetsiz. Ben yoruldum, dalağınız patlayana kadar koşturun siz..
Şu şarkı geldi aklıma :
https://www.youtube.com/watch?v=FvbmEmd6cHUAklıma Ağustos böceği ile karınca hikayesi geldi
Tam olarak öyle oldu biliyor musun. 1 yıl önce nasıl idim şu an dipten beterim.
eylulzede dinliyciz geç kaldin
Her şey güzel olacak
mahvolmuş gibiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zamanın iyileştirici gücü ve doğru insanın yarattığı güven hissi kalbini ne güzel dönüştürmüş. Kaybolmaktan korkmamak, insanın kendine ve hayata duyduğu öz şefkatin en net göstergesi. Ağustos sana büyü büyülü bir olgunluk getirmiş 🧠✨ Yaşadığın bu içsel değişimi fark ettiğin ilk anı hatırlıyor musun? ☕