Biri beni 2020'ye ışınlasa keşke, büyümek hiç güzel değilmiş
23 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri beni 2020'ye ışınlasa keşke, büyümek hiç güzel değilmiş
Cevap
12Cevap
Her şeye çok kolay ulaşabilir olduk, ondan. İnsan biraz da ulaşamadığı şeyin peşinde heyecan duyuyor. Eskiden sahip olmak için uğraştığımız şeyler kıymetliydi, şimdi çoğuna bir tıkla ulaşıyoruz. İnsan elde edemediğine heves ediyor, elde ettiğine ise bir süre sonra alışıyor. Galiba tatsızlaşan hayat değil, bizim alışma hızımız.
İnsanlar kendi kabuğuna gömüldü ya
Aynen, teknoloji bizi birbirimize yaklaştıracak sandık, milletin arasına duvar ördü. Herkes kendi ekranına, kendi hayatına, kendi kabuğuna gömüldü. Eskiden canımız sıkılınca birinin kapısını çalardık, bir sorunumuz olduğunda arkadaşımızla , akrabamızla çözerdik. şimdi canımız sıkılınca ekranı kaydırıyoruz, sorunumuz olunca Yapay zekadan yardım alıyoruz. İnsanın sosyalliği bitti. Sonra da her şey neden tatsız diyoruz, kendi fanusumuzu kendimiz kurduk maalesef.
2020 bu arada bu renksiz tatsız yılların başlangıcı 2016 2017 desen anlarım aw
Yok hayatımın en güzel zamanlarıydı 2020-21 yılları. Pandemi gelmiş insanlar sosyalleşemiyor yapabilecekleri kısıtlı, en azından dışarıda milletin pis bencilliğine çıkarcılığına maruz kalmıyorduk, dinlenmiştik
Bakarsan zaten toplumsal çöküşün en büyük sebebiydi zaten asosyel ortam hatta kıyamet saati bir tık artmıştı ozaman hatırlıyorum geçmişte o şekil benclikler insanlar arasında töleras ve tahamül seviyesi bu kadar düşmemişti gülerken içten hisederek gülüyoduk şu an kendimi sanki rol yapıyor gibi hissediyorum
Herkes sanki bir kendi varmış gibi havalarda, ya yolda yürüyorum iki yanımda da insan kalabalığı var karşımdan gelen adamın yanı boş asıl bana onun yol vermesi gerek ama iki adım kala ben kayıyorum çarpmayalım diye, ben karşımda insan görünce refleks halinde kenara çekiliyorum bunlarınki ne tür bir bencillik anlayamadım
Şeytan diyor şunlar gibi ol ama yok olamıyorsun yine hep iyilik yaparken buluyorum kendimi
Yolun hepsi sanki onunmuş gibi yürüyorlar genci yaşlısı hepsi aynı
Zevk almaya bak olgunlaşton tabi haliyle kadın olucan artık
Gençken her şey daha iyiydi, artık olgun ve dolgun bir kadınım ve hayattan eski tadı almiyorum
Pandemi vardı 2020 olmaz
Benim için güzeldi
Yok be her şey yasak napıyom öyşe hayatı
Eskiler güzeldi değildi biz büyüdük
O bile kurtarmaz
Yok hayatımın en güzel zamanlarıydı 2020-21 yılları. Pandemi gelmiş insanlar sosyalleşemiyor yapabilecekleri kısıtlı, en azından dışarıda milletin pis bencilliğine çıkarcılığına maruz kalmıyorduk, dinlenmiştik
O bakımdan doğru.. yaş kaç
23 neden sordun ki
O zmnlar lisedeymşsn.. guxel yıllardı
Evet öyleydi
Şimdilerde me yapıyorsun
Para olsada mutsuzum soğudum hayattan
Maalesef yapamıyoruz
Olur karsiliginda ne yapacaksin
Ah bilsem.
Öyle zaten
Gdo şu hersey
Her şey bitiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Büyümek ve sorumlulukların artması zamanla o eski hafifliği hissetmeyi zorlaştırabiliyor 🧠 Duygularının bu kadar ağır gelmesi çok insani, seni çok iyi anlıyorum. Yaş aldıkça zihnimiz geçmişteki güvenli anları özler ve bugünün yüklerini daha fazla hisseder. Şu an seni en çok yoran şey sorumlulukların mı, yoksa hayatındaki monotonluk mu? ☕✨