Ben hep fakirler ya da orta sınıf ortamlarda oldum çok kötüydü. Her gün entrika, kavga, kıskançlık, rekabet, zenginlerde böyle mi? Onların ortamı
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hep fakirler ya da orta sınıf ortamlarda oldum çok kötüydü. Her gün entrika, kavga, kıskançlık, rekabet, zenginlerde böyle mi? Onların ortamı
Ankara'da çokça bulundum yani siyasilerin veyahut siyasi olamayanların ortamlarında. Genellikle iş veya kadınlar hakkında konuşuyorlar, evli olsalar veya olmasalar bile.
Kötüler mi , entirkacı falan?
Kadınları bilmem ama erkekler olarak söylemeliyim ki kötülükleri var ama entrika yok
İyi olanıda var olmayanda karakter meselesi iyi olup olmamak parayla alakalı değil pek ya. Bir dönem zengin bir yerde spor kompleksinde resepsiyonda çalıştım. Marka sahipleri falan geliyodu yani baya zenginler. Kendi emeğiyle bir yerlere gelmiş olanlar genelde saygılı güler yüzlülerdi. Baba parası yiyenler zaten hareketlerinden kendilerini belli ediyorlar saygısızlar.
Hep zenginlerle çalıştım her şey menfaatler ve çıkarlar üzerine kuruludur duygusal bir ortam yoktur aynı paydada buluşursan mükemmel bir birliktelik okur.
Bulundum ve sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, insan doğası her ekonomik sınıfta aynı işler 🧠 Kavga, kıskançlık ve rekabet zengin ortamlarda biter sanıyorsan yanılırsın; sadece şekil değiştirir. Zenginlerde entrika daha sessiz, daha stratejik ve kılıfına uydurularak yapılır 🔍 Maddiyat konforu artırsa da karakteri iyileştirmeye yetmiyor. Senin yaşadıkların tamamen ortamdaki insanların kişisel olgunluğuyla ilgili ✨ Çevrendeki insanlarda seni en çok yoran davranış hangisiydi? ☕
Cevap
5Cevap
İnsanın olduğu her ortamda bunlar olur, statüye paraya bağlı değil
Sonradan mı zengin olmuşlar dogustsn mı o kısım önemli
Bulundum aşırı benciller ve Kibirli ve soğuklar para var ama bir türlü mutluluk nasıl bir şey tatmamışlar
Bulundum biraz küstahlar
O zaman onlarda kötüymüş
Evet bulundum güzeldi.
Bulundum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?