Kimisi 15-20 sene çalışır ev alır, kimisi daha doğmadan 5-6 evin varisidir. Peki didinip edinen mi daha mutludur? Hazıra konan mı? (örnek üzerinden ilerlemeyin yaratıcı olun yawf)

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisi 15-20 sene çalışır ev alır, kimisi daha doğmadan 5-6 evin varisidir. Peki didinip edinen mi daha mutludur? Hazıra konan mı? (örnek üzerinden ilerlemeyin yaratıcı olun yawf)

Cevap
16Cevap
Bence mutluluk kavramını neye bağlıyorsak olur. Mesela açsındır sokakta istediğin yemektir yani.. ha çalışp kazanmışsın ha biri ısmarlamış ha hırsızlık yapmış doymuşsun.. mutluluğu sonuç değilde sonuca giden yol olarak tanımlayan biriside ozaman emekten tatmin olabilir
Zamanla sikar yaaa. Dusunsene surekli biri bana yemek ismarliyor eheuehu siginti gibi hissederim. Ama ana fikri anladim dogruluk payi vsr
Sürekli eşşek gibi çalışarak emekle bir yere de bu yerd egelinemeyeceği için😅 bir yerde o da sıkar yan
Sevdigin isi yaaprsan calisiyor gibi hiseetmezsin yiaaa
Yae he hee😅 insan değişen bir varlık zamanla değişiyoruz sevdiğin bir şey bir ömür sürmez bıkarsın.
Sen bikarsin ben bikma eheh
Allahim yaa burada da cümleleri yanlış yerde bitirmisin? O ortadaki soru isareti ne? ilk cümlenin yüklemi nerede 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ahh ahh yanlışlarını düzeltmekten soruya odaklanamıyorum🥴
Kpss mi gircen kanks neden bu kadar takılıyorsun bu aralar safasjhkbfah
lütfen gözide Türkçemizi doğru kullanalım efemm 👩🏫
Kpss' ye girene arkadaşlara da ayıp oluyor çıkanlara da 😬😬
Saaane kpssnin bedeni onun kararı sana mı sorceek?
Boyu kacmiş acaba bedeninin 🤔🤔
Boy 1.81
Himm, ayak?
Sporda 45 imişte klasikte 44 diyor.
Ahahaha manyak 😅😝
www.youtube.com/watch
İçimdne geldi hadi dinle de kulağının pası silinsin.
😎😎
35 yaşına geldim hazıra konduğum tek şey anamın hazırladığı yemek oldu çalışarak mücadele ederek bişeylerin sahibi oldum
Maşallah efeni maynı şekilde 7 yaşımdan beri kendi paramı kazanırım :)
Kendi emeğimle tabi ki de. ama şimdi yalan yok yoldan para bulsam da sevinirim ehue
Soyle bi 2-3 milyon kadar sjkfbsajk
Hazıra konan bilmez ki yokluğun.. olunca sevinsin
Aynen oyle. Bilemiyorlar...
Hazıra konan mutludur. Çünkü çalışıp didinenin mutlu olmaya bile hali kalmamıştır
İnsan kendi emeğiyle çalışıp kazandığında daha mutlu olur. Başkasına minnet etmektense kendi çalışıp çabalayarak kazandığını, içi rahat ve huzurlu bir şekilde harcamak çok daha mutluluk verici. Kendi emeğinin karşılığını almak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamak bence en güzel duygu.
Katılıyorum efenim.
Kesinlikle kendi emeğinle bir şey edindiğinde. Hazıra konmak ilk başta tatlı geliyor tabii, uğraşmıyorsun falan ama bir süre sonra insanın içinde o boşluk hissi kalıyor. Ama dişini tırnağına takıp kendi yaptığın şeyin tadı bir başka elde ettiğin o başarı hissi, bunu ben başardım kafası bütün o çekilen zahmete değiyor.
Haklısın katılıyorum
Ben hazira konsan bile murlu olamıyorum babamdan parayı aldıktan sonra benim çalışarak aldığım para değilmesela ama yinede benim param ya hani harcayasim gelmiyor artk ajs
Hshshs daha iyi birikim yap ecro
Yookk
Benim dedem de zengindi ee ne oldu sonuc mallar ortada kaldı 😅 akbaba akrabalar saymıyorum sen düşün. Yani bireyler edip kendi cabanla ekmeğini yesen dhaa güzel.
Kesinlikle insan kendisine başarılı olduğunu hissettirdiğinde daha huzurlu oluyor can (çiçekler)
Evet katılıyorum. (Güller)
Çalışan kendi ekmeğini kendi kazandığı için mutludur ama hazıra konan daha mutlu diyeceğim hatta kendime bakınca mutluyum 😂
Maşallah diyorum efenim:D
Emek diyorum. Daha kıymetli oluyor. Hazıra hiç konmadığım için onun keyfi var mı bilemiyorum 😀
Heee emekçi yakalıpaçalı. D
Yani alın teri de diyoruz 😀
Karmaşık duygular içerisindeyim ne yazacağımı bilemedim jkasbfksa
😂😂 üzülme mutluyuz.
Aman mutluysak gerisinin ko damına gitsin amaaan jksabfjhk
Olur 😂
Hazırdan 1 milyon dolara konsam daha mutlu olurdum dmdmx onun dışında kendi emeğimle bir şey yapsam daha mutlu olurum
Hhafhjabshj
Kendi emeğinde bir şey yaptığını düşün,
Seni mutlu etmez mi? Evet eder.
Eveet emek verdiğin şey daha tatlıdır
Tabiki kendi emeğiyle bir şeyler yapınca daha mutlu ve gururlu hisseder.
Kesinlike oyle can can (çiçek, kalp)
Hazıra da konsan kendi çabanla da bir şey edinsen mal mülk ile insan mutlu olmaz.
Çoğunluk için geçerli dğeil benim için hkalsıın.
Ben emek verdiğim şeyin sonucu görmeyi daha çok severim ve bu beni daha çok mutlu eder. Çünkü sonuçta ortada bir çaba, harcanan bir emek olmuş oluyor
Hazıra konduğunda mutlu hisseder, hayat boyu gôtüm metre kare ev için çalıştığında hayat enerjini kaybedersin, evi aldığında hissedebileceğin mutluluk enerjisi kalmaz
Bence insan kendi emeğiyle bir şey elde ettiğinde daha farklı ve kalıcı bir mutluluk hissediyor. Hazıra konmak da mutlu eder ama kendi çabanla kazandığın şeyin verdiği gurur ve tatmin bambaşka.
Bence didinip çalışmak daha iyi çünkü emeği bilirsun ula öteki türlü neyin nasıl olduğunun farkında olmazsun ve o keyfi alamazsun da
ben hazira kondugumda ya yalan yok, emeklerim bosa oluyo çoğunlukla çünkü ahahaj
Kendin çalışıp o parayı yemenin tadı daha güzel
Kendi emeğiyle elde edince daha kıymetli oluyor onun mutluluğu daha başka
Kendi emeğimle kazandığım daha çok mutlu ediyor
Hazır mal mülk mutlu eder insanı.. insan mal mülk edinmek için yipranmak zorunda kalmaz
.. Bir ev almak için insanlar ömrümünü harcıyor giden sağlıkta cabası
Kendim elde ettiğimde daha mutlu oluyorum. Hak ettim hissi iyi geliyor.
Emek yemektir nxnx
Haydi afiyet olsun o zaman. Önce sen başla güzellik (çiçek, kalps)
Her zaman kendi emeğin kıymetli
Kesinlikle katııyorum (çiçek)
İkiside mutlu eder ama emeğiyle yaptığı şey onurlu ve gururlu hissettirir. Diğerinde sadece geçici bir mutluluk yaşarsın
Beleş mal daha tatlıdır.
Doğru boylesi de var.
Hazır olan daha mutlu eder beni
Kendi emeğin bir başka mutluluk
İkisinde de mutlu hisseder
Kendi Emeğiyle Başardığın'da Tabiki.
İkisini de yaşadım, bir fark göremedim.
Toros markasıno hatırla.
Hatırladım evet nolmus ona?
Toros değilmiş , Fiat mış Fiat markasının oğlu herşeyi olmasına rağmen intihar etti çünkü dünyada bir amaç , hedefi yoktu herşeyi tak diye önüne geliyordu.
Evet işin sonu boyle. Lakin insanlar yeterince zengin olduğunda gözlerini dünyaya kapatıp olene kadar kendilerini oyalayacak şeyler bulabiliyorlar. ok az da olsa gözünü açıp paranın boşluğunun farkına varan insanlar da var elbette. Ornek linkin park ın solisti chester bennington
İşte bazen sadece bunu anlamak gerek zaman kaybetmeden. İnsanın başına gelmeden ya da ağzından çıkanlarlara dikkat etmek lazım insanın başına ne gelip gelmeyeceği belli değil.
Doğru dedin
Kendi emeğim daha önemli
Emek ayrı bir tat katse bence
kendi emeğiyle tabi ki
Kendi emeğiyle
Kendi emeğiyle
Kendi emeği
Emeğimle
Hazıra konduğumda 😂
Hazıra konunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan zihni, kendi alın teriyle inşa ettiği süreçte kimlik ve yetkinlik hissini besler 🧠. Hazıra konmak anlık bir konfor ve rahatlama sağlasa da, emekle ulaşılan kazanım kişiye derin bir öz saygı ve kalıcı bir tatmin sunar 🔍. Çünkü bedel ödenerek elde edilen şeyler, sadece bir sahiplik değil, aynı zamanda aşılmış bir engel hikayesidir ✨. Peki sen kendi hayatında en son neyi tırnaklarınla kazıyarak elde ettin? ☕