Güzelliğini mi? Sevdiğini mi? İtibarını mı? Hayallerini mi? Yorumlar sizde. ☺️
Aynasını diyen çıkacaktır 🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzelliğini mi? Sevdiğini mi? İtibarını mı? Hayallerini mi? Yorumlar sizde. ☺️
Aynasını diyen çıkacaktır 🤣🤣🤣
Cevap
1Cevap
Güzelliğini bence
Bence ds
Hayallerini itibarını sevdiğini
En çok?
Benim sağlık
Hasta mısın
Özgürlüğünü
Hangi konu da peki. Bu soru çok önemli benim için.
Her konuda, para aşk evlilik kendi benliği konusunda
Kadınların parasal özgürlüğüne bu kadar düşkün olması en çok neye para harcadığının altında yatıyor bence. Sen neye harcıyorsun? Neye harcıyorsan en çok ona düşünsün gerçek anlamda demek.
?
Yahu, kadınlar kendi paralark olduktan sonra neden bi erkeğin altında ezilmek istesin ona muhtaç olmak istesin hala anlayamadın mı mevzuyu sen? Birçok bakım kılık kıyafet vs ihtiyaçları varken ayrıca ev işleri vs varken kadın em kolayından kendi parasıyla bunu hallediyor daha rahat daha özgür oluyor, size kalsa mesela sizden para dilenicekler çoğu zaman burun kıvırmalarla vs karşılaşıcaklar, sen olsan maddi özgürlüğünden vazgeçer misin? İstediği an ona b0k gibi dabranan insanlardan uzaklaşıp hayatını değiştirebilir. Asla vazgeçmek istemezdim özgürlüğümden işimden rahatımdan. Bu mesele
Ne iş yapıyorsun
İngilizce öğretmeniyim
Bende öğretmenim. Ama bu kadar sert yorumuna şaşırdım.
Ahhaha nesi sertti ayol? Olması gerekeni söyledim böyle de çok rahatıma geliyor. Evliyim, hiçbi zaman da böyle bi sorunum olmadı hem eşime hem bana iyi geliyor, rahat, konforlu bi yaşam olması her zaman üstte gelir. Tartışmaların çoğu da para dolayısıyla gelir kimse kimseyi kandırmasın.
Bende evliyim. Kaç yıllık evlisin?
2 senedir
Ben senden çok fazla. Çocuk yoktur sende henüz.
Yok hayır çocuk düşünmüyorum uzun süree böyle iyiyim
Sen çok rahatına düşkün birisin 😄 öğretmenler odasını sallayan hayatı da takmayan biri belli 😄 senden oluyor her okulda 😄😄
Ahhaha nasıl sallayan derkenn ay anladımm
Yaaaa 😄😄😄 şimdi yorumlarda çokta açık yazamıyorum. Direk yazma imkan verir misin ☺️
Kullanıcı adın ne? Çok fazla engellediklerim var kusura bakma yani bakmam lazım
Sorumu beğen takip atayım direk gör
Engel atmışsın evet. Kendinden diye başlıyor nickim. Kaldırır mısın.
Kendinden kendine mi anlamadım 300 küsür kişi var
Evet o
E sen de beni engellemişsin xlwlfxlelc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınların korkuları hayatlarının dönemine göre değişse de psikolojik açıdan bakıldığında en büyük kaygı genellikle kontrolünü ve özgürlüğünü kaybetmektir. Güzellik veya ilişkiler geçici olabilir ama bir kadının kendi ayakları üzerinde durma yetisini ve geleceğe dair umutlarını, yani hayallerini kaybetmesi ruhsal bütünlüğünü zedeler 🧠✨ Hayallerini yitiren bir kadın, kendi hikayesindeki rolünü de kaybeder. Peki, senin hayatında kaybetmekten en çok çekindiğin ve seni sen yapan o temel şey ne? 🔍☕