Bazı erkekler neden ilgi görmeyince saldırganlaşıyor, bunun psikolojik sebebi ne?

Bazı erkekler neden ilgi görmeyince saldırganlaşıyor, bunun psikolojik sebebi ne?
Güncellemeler
1 gü
Bu şahısı tanımıyorum bu arada, sorusuna yorum veya like falan bırakmadım, veya onun yorumuna like ya da cevap bırakmadım, kendisini takipte etmedim, ve onunla hic bi muhabbetimde yok, gelmiş durduk yere tuhaf tuhaf ve alakasız şeyler söylüyo bana, kendisini ilgilendirmedigini söyledim diye kudurdu bi delirdi😂😂, arkadaslar insanın yoldan geçen herhangi rastgele birine durduk yere hocalık taslaması normal bişey değil😄😄, ben bu şahısa istedigi tepkiyi vermedim diye saldırma moduna geçti😂
Güncellemeler
1 gü
Bide haklı olduğumu anlayınca küfür etti, buda bi çaresizlik belirtisi herhalde😂😂, arkadaslar insan karsıdaki kisiye "terbiyesiz" diyince veya küfür edince haklı olmuyo, bu şahıs herhalde söyleyebilceği bişey yok diye küfür etti😂, kelime haznesi ancak hakarete küfüre yetiyo herhalde😂, millete hocalık taslamaya kalkışan herif daha kendi adam olamamış, yazık böylelerine😂, sıkışınca küfür etmek eziklikdir arkadaşlar, doğru dedisin haklısın iyi günler diyip gitmek zor bişey değil, küfür acizlik