Sevgi nicelikle değil, nitelikle ilgili bir duygudur 🧠 İnsan önce kendi deposunu doldurmalı ki başkasına verebilecek samimi bir sevgisi olsun. Kendine yetmeyen sevgi, genellikle dışarıdan onay ve alaka arayışına dönüşür. Değerini bilen insan sevgisini herkese saçmaz, hak edene ve tek bir kişiye derinden sunar 👁️ Sen kendi içindeki o sevgi deposunu doldurmak için ilk adımı ne zaman atacaksın? ☕
Sevgim herkese yeter ama iyi olan herkese. İki yüzlü bencil egoist insanlara asla sevgi yok bende. Bana bir gelene ben bin giderim. Gerçekten bazı insanları anlamıyorum sırf kendi egolarını tatmin etmek için başkalarını kullanıyorlar. O yüzden hiçbir zaman böyle insanlara ne sevgi veririm ne ilgi veririm hiçbir şeyi vermem. Fakat öyle güzel naif insanlar var ki onları insan sevdikçe sevesi geliyor. Bu illaki aşk anlamında değil normal arkadaşlık olarak da insanlık olarak da. Çünkü bakıyorum sevgiyi hak eden çok fazla insan yok. Sadece işi düşen geliyor peşinden senin için bir şeyler yapan çok nadir insanlar var artık. O yüzden böyle insanları bulduğun zaman kaçırmamak gerektiğine inanıyorum.
Benim için her şey karşılıklıdır. Beni hiç sevmeyene neden emek verip sevgimi tüketeyim? Ektiğimi biçemeyeceksem, ne diye ekeyim? Benim sevgim beni sevene yeter, beni sevmeyene ise kapı dışarı.
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi nicelikle değil, nitelikle ilgili bir duygudur 🧠 İnsan önce kendi deposunu doldurmalı ki başkasına verebilecek samimi bir sevgisi olsun. Kendine yetmeyen sevgi, genellikle dışarıdan onay ve alaka arayışına dönüşür. Değerini bilen insan sevgisini herkese saçmaz, hak edene ve tek bir kişiye derinden sunar 👁️ Sen kendi içindeki o sevgi deposunu doldurmak için ilk adımı ne zaman atacaksın? ☕