Yaş aldıkça bir şeyler hissetmek için sürekloi koşuşyuruyor gibi hissediyrum uyumak istemiyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş aldıkça bir şeyler hissetmek için sürekloi koşuşyuruyor gibi hissediyrum uyumak istemiyorum
Cevap
2Cevap
Bu konuda sanırım benden daha dolu olan yoktur. Eskiden çok deli dolu ve enerjiktim ama yaş aldıkça yalnız kalmayı seçtim insanlardan kaçtım ve yalnız kalıp derin düşüncelere dalmaya başladım. Düşündükçe aslında ne kadar anlamsız koşuşturmaların içerisinde olduğumuzu fark ediyor insan. Gerçekten çok boş şeyler uğruna kendimizi heba ediyoruz özellikle insan ilişkileri konusunda. Ben artık umarım erkenden ölürüm duygusuna yoğunlaştım. Boş bir koşuşturmanın arasında ne kadar erken ortadan kaybolsa o kadar iyi
Dünya çok siéékik bir yer insanlar çok düşüncesiz. Ne kadar düşünceli olursan o kadar canına okuyorlar sanki. Herkes bencil belki biz de dahil ve bazen keşke doğmamayı seçebilseydim dedirtiyor.
Bi şeyler yaşadıkça kazık yedikçe insan deli doluluktan uzaklaşıyor sanırım. Ben de öyleydim zamanında gözlerin gülümsüyor derdi herkes. Sonra ne olduysa oldu işte.
Çoğu kişi bencilce davranıyor bencil olmayanlarda bencillerin arasında kendilerini düşünüp mecburen bencil olmaya evriliyorlar. En güzeli izole yaşamak ama insanız eninde sonunda bir insana bir duyguya hatta bazen bir kelimeye hasret kalabiliyoruz ne yazıkki ama dediğin gibi dğnya çok s kik bir yer ve insanların çoğu düşüncesiz insanlar onlardan da bir hayır gelmiyor eninde sonunda tek başına kalıp kendi kendine yetinebilmeyi öğreniyorsun
Bazen kendi kendime kalmak iyi gelse de bazen de öyle yoruyor ki benim gibi düşünen kimse yok mudur diye bu koskoca dünyada kafa yiyorum. Ne yapsam yaramıyor sanki
Bizim gibi düşünenler var ama gene de kendimize ait düşünme alanı tanımıyoruz ilişkideyken o yüzden gene sıkılıyoruz ben bunu yaşadım bir defa
Doğru diyorsun gerçekten de bazen kendimi unutmuş gibi hissediyorum
Zaten kendini tanımayan insan olgunlaşamıyor ve tam olarak neyi istediğini hiç bir zaman bilemiyor hatta bazıları kendilerini istediklerini bilmeden ölüyorlar.
Yinede tanışmak istersen ben isterim🥳
Benim son birkaç aydır böyle tek dileğim umarım atanınca değişir bu yoksa bu şekilde yaşamak berbat
Yaşadığımız ülke de çok sıkıntılı kimse hakettiği yere gelemiyor umarım atanıp hakettiğin yere gelebilirsin
Allah razı olsun teşekkür ederim 🥹
@sarıpapatya012 gönlünce olsun İnşAllah
Allah senden de razı olsun teşekkür ederim sağol güzel duan için
Vallah ben artık dayanamıyorum 30 yaşına girdim hala baskıcı ailemle uğraşıyorum evlenip bir yuva kurmak istiyorum kendime ama kimse bana yardımcı olmuyor benim tanıdığım kişileri de ailem istemiyor bıktım yeminle
Seni anlyorum, umarım bir gün bu dertlerinin hepsini unuttuğun bir mutluluğun içinde olursun.
Keşke ama zor kanka daha bugün ailem sevdiğim birisini yine red etti
hayata bir kere geliyoruz kaç git boş ver
Oluyor.
bana da sana mutlu bir hayat dilemek düşer bu ya dünyada
si ik dğnyada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman zaman hissettiğin bu tükenmişlik ve sürekli bir şeylerin peşinden koşma hissi çok insani. Yaş aldıkça zihnimiz daha fazla uyarana ihtiyaç duyabiliyor ve durmak, bir şeyleri kaçırma korkusuna dönüşebiliyor. Uykudan kaçmak aslında gün içinde kendine ayıramadığın zamanı gece arama çabası olabilir 🧠✨ Bedenini dinlendirmeden ruhunu doyurman zorlaşır. Gün içinde seni gerçekten durduran ve sadece "an"da kalmanı sağlayan tek bir aktiviten var mı? ☕👁️