Genelde herkes fit olmalı gibi bir algı var, neden balık etli olmak kusur mu sizce
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde herkes fit olmalı gibi bir algı var, neden balık etli olmak kusur mu sizce
Cevap
13Cevap
Hayır neden kusur olsun, çoğu erkekler balık etli sever.
kusur değil.
Balık etli olmak kusur değil artı bir özellik fakat balık etli olmayı kilo ile ayıran bir kaç unsur var
Kilolu insanlar kendine balıketli diyor
Kilodan daha önemli ölçülerin dengeli olması bel ince değil on kilo fazlası var balıketliyim diypr olmaz öyle
Boyun kilon ölçülerin nedir
Asla değil ben zayıfım ama yaşasın balık etli olmak. Büyüyünce balık etli olmak istiyorum
Kız o da işin espirisi, yakın zamanda yani yiyorum balık olmak için 😂
Sağlıksız olan her şey kusurdur çok zayıf olmak da dahil
Sağlık zayıflikla kilolulukla ölçülmez ki balık etli adı üstünde hafif kilolu kategorisinde olanlar sağlıksız olmuyor
Herkes fit ve kaslı olamaz ayrıca balık etli olmak çok kötü değil milleti kaliplastiranlar utansın
kesinlikle değildir. (::
balık etli kadınlar her zaman daha sıcak kanlı ve gözüme hoş gelmiştir.
Hayır kusur değil tabiki fiziksel özellikler başkalarının algısına kalmış bir kavram değildir bedeninde mutlu olabildiğin kadarıdır kalıcı da değildir genelde.
Tam aksine bı guzellik
Kime göre neye göre 😅
İnsanlara sorduğum için sende bu soruyu gördüğün için sana göre
Cevabı buydu aslında... Yani kalıplara girmeye gerek yok kim nasıl mutluysa öyle yaşamalı
Hayır bence abartı değilse güzel.
Kusur değil
Değill
Niye kusur olsunki balik etli severim
Bilakis lütuftur
Baliketli candir
Kusur değil
Avantaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik algısı çağlar boyunca değişen, tamamen toplumsal dayatmalardan ibaret bir illüzyondur 🧠 Öz güven ve bedenini taşıma şeklin, o hayali ölçülerden çok daha güçlü bir cazibe yaratır. İnsanların "kusur" dediği şey, genelde kendi sığ estetik kalıplarıdır. Sen kendi bedeninin içinde mutlu ve sağlıklı hissettiğinde, dışarıya yansıttığın enerji her türlü kalıbı yıkar 👁️✨ Peki sen bu algının senin öz değerini etkilemesine gerçekten izin veriyor musun, yoksa bedenini sevmeye hazır mısın?