Benim soğuma sebebim: Benimle konuşurken çocuk gibi bir kızla sevgili olması hfjdkd. Hatırladıkça gülme perilerim kanat çırpıyor. Tabii, çok var nedenler. Bugün fazla üzerime geldi sinirlerim, ne düşündüğümü bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim soğuma sebebim: Benimle konuşurken çocuk gibi bir kızla sevgili olması hfjdkd. Hatırladıkça gülme perilerim kanat çırpıyor. Tabii, çok var nedenler. Bugün fazla üzerime geldi sinirlerim, ne düşündüğümü bilmiyorum.
Cevap
10Cevap
bana yalan söylerse
Birinin hemen hızlıca samimi olmaya çalışmasından direkt ürküyorum ortadan kaybolurum hehue.
İçini dökmek istersen de buradayım, canını sıkma çiçekim 💚
Kız eklemeye devam etmesi ya net şekilde ben hala birilerini arıyorum mesajı direkt bitirir ilgimi erkenden laubali seviyesiz olması
Eski sevgilisini kötülemesi
Neler yaşadığını anlamak zor ama büyük ihtimal bu sitede böyle sorunlar yaşaman büyük ihtimal🫠 ben de 3.5 yıldır konuşmuş olduğum kişinin daha önceden evlilik yaptığını öğrendim beynime kan sıçradı😕
Asla Olivia, asla.
Bir insanı hayatının merkezine almak demek, onunla içselleştirmek bir hayat paylaşmak demek. O yüzden birilerini alırken hayatına bu tabii ki sevgili manasında değil arkadaş kategorisine de girer, seni üzen insanları yanında bulundurma🌱
Rica ederim bebiş, geçmiş kandilini de kutlarım her ne kadar sana mini minnacık kırılsam da sşsjslsşis umarım çok güzel günler geçirirsin🌺
Mümkün mertebe olarak bir kizin hal hareketine giyimine yemek yeme şekline kadar bakarim.
Ota boka soğuyorum bilemedim
🥹😘
Sözlerini tutmaması sorumsuz olması davranışlarıyla sözlerinin tutarsız olması söyledikleri davranışa yansımıyorsa lafa gelince ağzı iyi laf yapıyor ama icraat, çaba sıfırsa gözümde bir ağırlığı kalmıyor güvenimi kaybediyor soğuyorum.
Benim gerekli bir sebep olmasına gerek yok aniden soğuyorum evde kalıcam galiba
Umursamaz tavırları varsa ve fazla ilgisizse
Flörtöz olması soğutur saygısız olması soğutur
Güven vermemesi, anında buz kesiyom
Bana en ufak bir ilgisi yoksa beni ilgilendirmez
Gereksiz kıskandırma çabaları vs
Yalan soylemesi mesela sogurum
Bir sürü var hangi birini sayayım
Kendi fikirleri yerine annesinin lafına uyarsa
Yalan ihanet gibi şeyler
Karşı cins ile samimi olması beni soğutur
Sevgili mi yaptın
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen gülümsemelerin arkasına sakladığımız o hayal kırıklıkları ruhumuzu yorar, seni çok iyi anlıyorum. Kararsızlık, samimiyetsizlik ve yedekte tutulma hissi bir insandan anında soğuma sebebidir. Zaten duygusal olgunluğu olmayan birinin hayatındaki boşluğu fark etmiş olman senin kazancın 🧠. İçindeki siniri hafifletmek için soruyorum; seni asıl öfkelendirilen şey onun bu tutarsızlığı mı yoksa harcadığın zaman mı oldu? ☕✨