İsmimi değiştirmek istiyorum, Alev mi Başak mı olsun, Aydın soyadına en çok hangi isim yakışır?

Ben 19 yaşındayım ve ismimi değiştireceğim. Ama insanın kendisine isim seçmesi o kadar zor bir şeymiş ki bir türlü karar veremiyorum. Size de fikir almak için soruyorum. Soyadım Aydın ve ona uyumlu bir tamlama olmasını istiyorum. Aklımdaki isimlerde Alev, Miray, Başak, Gökçe, Asya bunları beğeniyorum ama başka isim fikirlerine de açığım. Alev ve Başak'a bir tık daha yakınım özellikle Alev'e ama Alev ismi iddialı bir isim toplumun Alev'e bakış açısı ne durumda hiçbir fikrim yok. Yeşilçam'da olan algı hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum gerçi artık devir geçti ona pek bakılmıyor çevrede bir sürü Alev var ama emin olamıyorum işte. Bir yandan da sırf üç beş abazanın canım saçma iması yüzünden istediğim bir ismi seçmezsem sonradan çok pişman olacakmışım gibi bir his var içimde. Bilmiyorum kafam o kadar karışık ki seçemiyorum sizce ne yapmalıyım?

İsmimi değiştirmek istiyorum, Alev mi Başak mı olsun, Aydın soyadına en çok hangi isim yakışır?