Çok kültürlüyüm, yabancı şarkı dinlerim, herkes bence bana aşık, çok zekiyim
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Kişinin kendisini bilmesi çok iyi bir şey.
Net olur böyle insanlar.
Keşke bütün insanlar senin gibi net olsa.
Zeki bi insan böyle aptalca bir soru sormaz.
Napayım sıkıldım trol olarak sordum
Kalk yerine yat.
Neden bu kadar bilgeyim ben
main character sendrom
Tabii main karakterim
psikolojik destek 👍
Ben kendim psikolog kadar bilgiliyim zaten😎
tamam 🇮🇱
Bu iğrenç emojiyi atmasan iyiydi
buranin tek trollü sensin de haberimiz mi yok
He anladım ztn seninki de trol
evet🫡🥀🇮🇱
Olsun yine de bence bu iğrenç bayraği kullanma
ama, insanlari sinir etmeyi seviyorum… cunku, benden genellikle nefret ediyorlar yani nasil anlatilir bilemiyorum ben sadece insanlar eninde sonunda benden nefret edicekse bunu haketmis olayim diye uğraşıyorum sadece… tetiklendiysen kusura bakma bir daha kullanmam soz veriyorum.
Yok tetiklenmedim anladim
🇮🇱 kabul et tetiklendin 🇮🇱
Of neyinden tetikleneyim zaten sosyal medyada bunu şaka unsuru olarak kullanıyorlar kötü şeylere israil damgası yapistirilmasi gayet iyi onlari savunma amacli kullanmadiysan sorun yok
yok ne savuncam
İyi
yazma artik bi sey bildirim bekledigim biri var o yazdi sanip mutlu oluyorum
Vay
Benimle flört edip sonra baskasina da gitin
Şaka yaptım neyse knk bilmiyordum kb hakkini helal et by
evet evet hemen baskasina gittim (en son 1 ay once aktif olmus bi hesaptan mal gibi mesaj bekliyorum)
senin gibi ana karaktere yapilmaz bu
Çok mu güzel
Tabii bana herkes aşık ama
erkek bile olabilir sesini duymadim yuzunu gormedim ben onu tanimadan sevdim…
umarim erkek degildir tabi de
Saftirik
efm
Trolün dozunu kaçıracaktım ama üzülürsün diye uapmadim
kacir gitsin daha fazla uzulemem
Yok sonra ayni seyi ben yasarim
yok estagfrullah kimse bana yasattiklarini yasamiyo rahat ol
Sonra aklina gelir kafanda kurmaz misin
Şakadan o evlenmistir diyecektim ama şakadan valla
ya ben de bi sey dicen sandim dushshdj sen beni ne saniyon? ben dunya guzelini 2 bira + 100luk jack + 50lik chivas + kimyasal + 7 paket uzun parliament + 35lik tekilayla unutamam 😞
Ne bileyim belki uzucu olur dedim
Demek erkekler de seviyormus
gidiyonuz dag ayilarini, it-kopuklari seviyonuz sonra “butun erkekler boyle” ben sevdigim kizin copunu yere atisina bile asik oldum sonra aldatti
Hayır öyle değil. Benim konuştuğum kişiler de genelde iyiler ama ben başta soğutup sonra sevmediği için şikayet ediyorum ama hiç gerçekten biri bana aşık olmadi ben hep yan çiziyorum ama bir uandan da gercek sevenlete ozeniyorum işte
butun troll kisiligimi bi kenara birakarak soruyorum, bunu neden yapiyosun? yani neden sogutuyosun ve madem soguttun neden şikayet ediyorsun?
Uzun hikaye
tm ig bye 🙋♂️
Sana da by bu arada yaşın kac bence 20
dogru bildin bu yasimda ugrastigim seyler yaptigim espriler bana da bazen kendimi sorgulatiyo takilma bu kadar
Yoo sorgulama amaçlı demedim. Neyse ben seni rahat bırskıyorum biraz sıkıliyorum o yızden uzattim yavşama gibi oldu kb umarım o evlendi vs dememe alinmadin şakaydı hakkini helal et by umaeim sevdigine kavusursun kendini de cok üzme bence
Ben iyi biri degilim kendi vicdanimi rahatlatmak icin diyorum
yav ne basin aciklamasi yapiyon anonimiz sohbet muhabbet troll takiliyoz evlendiyse de evlendi bana kiz mi yok neyse en ufak hakkim varsa helal olsun np sorun yok hayirli geceler iyi uykular yavsamadiginin farkindayim ben de yavsamadim yanlis anlama 🇵🇸🇵🇸
Ben yavaşdim gibi oldum ama
yok yok sadece mukemmel otesi bir ana karaktersin (kotu biriyim dedin diye diyorum yavsamiyom)
Yok be neyse Allah a emanet ol kardesim bildirimlerimle rahatsiz etmeyeyim artik. Sıkılıyorum diye bulastigim icin kb
abartmaa kimseden mesaj falan bekledigim de yok troll cevaplar verdigim icin onu oyle yazdim neyse suclama yani kendini hayirli geceler
Yalan miydi o bir aydir bekliyorum dedigin sana da hayirli geceler
Çok inandiriciydi
aslında tam olarak yalan değil burdan bi kızdı -kız olduğuna eminim- bi sorusuna cevap vermiştim daha sonra sohbet özele taşındı sohbet muhabbet ettik benzer sorunlarımız vardı (aşk değil) psikoloji okuduğum için biraz yardımcı oldum -ya da olduğumu zannediyorum- neyse 1 aydır siteye girmiyor ama takipleşmeye devam ediyoz falan işte neyse gece gece kafanı ütülemeyeyim yalan değildi kısacası
Yok kb özdlini anlatmak zorunda kaldin. sanirim ben telefonda takilmaktan gerceklik algimi yitirmisim erkeklerin de umursadigini gormek sasirtmisti umarim hayirlisi olur hakkinda kb ben biraz yavsadim galiba hakkini helal et by xhdh psikoloji okuyormussun ben okb yim hfhd
yanlis anlamazsan bi ufak tahmin ettim cunku muhtemelen 49. kez yaziyorum ÖNEMLİ DEĞİL dudhxhsnd. sana Şu an cevap atmak yerine atomu falan parcalamiyorum yani daha iyi bi isim yok her neyse anonimligime ve samimiyetine guvendigim icin anlattim (yemin ederim yavsamiyorum ve senin de yavsamadigini BİLİYORUM)
Xjsbdn ben yavsadim ama
bana -muhtemelen 20-30 mesaj önce- “saftirik” yazmıştın… tespitin doğruluğu der susarım chdhxnc
Ya onu bilerek dedim bende insanlari sinir etmeyi deviyorum sana yavsamamin tek debebi ingilixce bilmrn hxhd benim kriterler
ingilizce bildigimi nerden anladin tamam dil konusuna merakliyim ve mutevazi olamayacagim ingilizcem iyidir de sadece cevap olarak yazdigim “main character” kelimelerinden boyle bi cikarim yapmamissindir umarim cuzhxhxncj
Yaptim valla hxhd ben böyleyim xhhd
Boşuna zekiyim demiyorum😎
hayran kalmamak elde degil ya -yavsamiyorum- su kadar akilli olsam benim de “main character syndrome”um olurdu zxgshxsz 🫡
Sondaki emoji by demek galiba🤧 beni sal diyorsun demek kibarca xhxhsb
evet ya birak beni atomu parcalamaya calisiyorum dus yakamdan (!) Şu an tam olarak evde oturmus tlc’de suc kusagi izlerken bi elimde telefon bi elimde sigarayla tam olarak “hicbir sey yapmiyorum” chshxnx yani problem yok aksine ben seni darliyomus gibi hissediyorum
Vay tlc izleyrn erkek ilgimi cekti hshdhs hxbdbd
Simdi sen gibi sadik birini yoldan cikarmam dogru olmax
yani 1 senedir İstanbul'da ailemden ayri sekilde tek basima yasiyorum henuz kimse yoldan cikarmadi bi sey olmaz korkma dusjs sormam ozel degilse, sen napiyon
Bende napim bos takiliyorum
defol git der gibi bi uslubun var… kendine iyi bak, Allah’a emanet ol, bye
Nee shsbbs bence sen gitmek icin bahane ariyorsun bye
cidden aramiyorum ama oyle hissettirdin…
Yok benim öylr bir amacim yokti
O an gercekten telefonla ugrsmak disinda bir sey yapmiyordum
bi benim hicbi sey yapmayisimi anlatisima bak bi seninkine bak xhzhzhsn ciddiyim darliyorum gibi hissettik
Dogru da darlasan ztn cvp yazmam ki benim mesajlasirken max verimim bu
cok mantikli. ben bunu yapamiyorum ya bu siteden bi femboy beni darliyoken bile uzulmesin diye cevap atan bi “saftirik” var karsinda
Xhxbdbdb hxbdbsbdbdh hhxhdhshshs yok be saftirik değil hassas kalplisin o zaman
evet evet ozellikle halk arasında “enayi” olarak da biliniyoz. mesela kedilere alerjim olmasina ragmen 1+0 ogrenci evime sokaktan 2 tane kedi cepledim benden enayisi mi var
Yok enayi demeyelim iyi kalplisin işte ne güzel yavru mu bari
ben yavruyken caldim sokaktan ama buyuduler maalesef yokluk gormedigi icin teror estiriyo biri oburu biraz daha sakin neyse senin hic hayvanin oldu mu
Olmadı ama kedileri çok seviyorum özellikle yavru olanlari
benim baya uykum geldi bu sefer cidden bye valla cumleyi toparlamaya calisirken uyuyakaliyodum az daha yorumlari cevapsiz birakmayi sevmedigimi soylemistim neyse umarim karsina hep iyi insanlar ve aradigin gibi insanlar cikar kendine iyi bak hakkini helal et bana yavsamadiginin farkindayim ben de sana hic yavsamadim…
Anladim uykun geldigini ben sana yavşadim ama. Tesekkurler sohbet icin enayi degilsin bu arada iyi kalplisin ne güzel seninde umarim karsina iyi insanlar cikar ben gercekten sıkılıp flort ettim cok öxür dilerim hakkini helal et. Gercrkten sadiksin cok iyi bu. Umarim mutlu olursun
kedim olacak hayvan oğlu hayvanın yaramazlık yapması sebebiyle uyanmış bulunuyorum. her neyse yavşadığını veya flört ettiğini hiç fark etmedim umurumda da değil ben yalnız ölücem ben sana hiç yavşamadım özür de dilemene hiç gerek yok… iyi dileklerin için teşekkür eder aynılarını senin için dilerim… 🙂↕️
Dhshd acıklama yapman hxvdv rica ederim kardesim
Hajajajaaj, sus kız nazar değecek sana
Puahahah
İyi şu an neredesin
Evdeyim
Konum olarak
Söylemem tabii
Niye
Yani kişisel bilgi
Nasil kisisel
Ülke mi sordun şehir mi ülke olarak türkiye
Hicbiri
Haa şey mi akademik mesleki konum falan yok ya onlar bende
Var ama anlami yok
Pek anlamadim ama kendin icin mi diyorsin cunku profiline tiklayinca sorunu gördüm
Makam olarak diyorum
Makam olarak bir sey degilim
Niyed
Iste ztn sorum da troldü
Niyej
Çalışkqn degil8m ondan
Zekidin ya neden calismiyorsun
Tembelim soru da trol
Peki bana yazabilecek kadar zekimisin
Neden
Erkeksin bence
Ben niye durup dururken erkek oluyorum
Bana yazabilecek dedigin icin
Buju yazmış olmam erkek oldugumun göstermez ki
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini ve yeteneklerini takdir etmen harika bir öz güven göstergesi 🧠 Bazen zekamızı, estetik zevklerimizi veya farklılıklarımızı ön plana çıkardığımızda, çevremizden onay alma ihtiyacımız da eşzamanlı olarak artabilir. Herkesin sana hayran olduğunu hissetmen, belki de kendi iç dünyanda yalnız kalmamak için geliştirdiğin tatlı bir savunma mekanizmasıdır 🔍 Peki bu hissi en çok hangi anlarda yoğun yaşıyorsun, hiç düşündün mü? ☕