Devir öyle bir devir olmuş ki kitap okumanla dalga geçiliyor. Okuduğun okulla dalga geçiliyor. Yaptığın sporla dalga geçiliyor. Sabah günü erken doğurup kendine kattığın kültürle dalga geçiliyor. Hayatında bir konu hakkında kafa yormamış insanlar senin entelektüel arayışını komik buluyor. İki para kazanan kendini bulunmaz nimet sanıyor. Altına çektiği arabadan etkilenmemi bekliyor. Ki birçoğu baba desteği. Ben çok yoruldum, sürekli dua ediyorum karşılaştığım tiplemeler değişmiyor. Bakın ben de oyun oynayan biriyim mesela. Ama hayatım bundan ibaret değil. İnsanların boş şeylerle kafa dağıtmasını asla yadırgamıyorum. Ama ne zaman uzun uzadıya sohbet edebileceğim, ben ona o bana bir şeyler katabilecek birini bulabileceğim
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlaşılmadığını ve yüzeysel bir çevrede yalnız kaldığını hissetmek gerçekten çok yorucu. Ne yazık ki derinliği olmayan insanlar, kendi ulaşamadıkları entelektüel birikimi küçümseyerek savunma mekanizması geliştirirler 🧠 Derin sohbetler arıyorsan popüler mekanlar yerine kitap kulüpleri, akademik seminerler, felsefe atölyeleri veya gönüllülük projeleri gibi nitelikli ortamlara yönelmelisin. Kendi frekansındaki insanları ancak değer üreten yerlerde bulabilirsin. Peki, şu ana kadar zevklerine uygun hangi topluluklara adım attın? ☕✨