Hani sen yakışıklı değilsin anladın mı, bir de bir egolar bir şeyler🤣
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
çirkin kadınlar da ki öz güven nereden geliyorsa oradan.
Konu bu değil barış
Çirkin erkekler diyebilecek kadar çirkin karaktere sahip olanlar sanırım bu kişilerden daha egoist bence.
Çirkin erkekler oldu mu üzülme herkes yakışıklı olmak zorunda değil hayatın boyunca zorbalanırsın hep
Kimseye bu güne kadar güzel veya çirkin diyecek kadar sığ düşünceli ve kendini bu kadar yükseklerde gören biri olmadım :) Öyle kişilerin de zaten benim hayatımda yeri olamaz. Yine de düşüncene saygı duymak isterdim fakat üzgünüm, güzelliğinle başarılar dilerim :)
Ee ama bir yerden birşeylere tutunmaları gerek hayatta kalmak için
Cirkinlerse cirkinliklerini bilecekler
Dimi dimi ya özellikle buradakiler bakıyorum yaşı 50 yok bin basarim peşimde karı kız var demeleri halbu ki burada karı kız icin dilencilik yapmislar qlqpswpspxo
Burdakilerde harbi cirkin ozguveni var hepsi de moruk 😂😂 bişey diyince de kuduruyolar fena
Evet cidden öyle geçen gün 3 tane manken erkek koydum hangisi yakışıklı diye sordum moruklar kudurmuş bunlara bin basarım diyorlar ama görsen böyle yazanları aşırı tipsizler ahajzjqosox
Başka seçenekleri yok çünkü, e böyle oluncada işe yarıyor demekki takılıyorlar
demek ki onu kapatacak şeyler var hayatında. erkekler sadece tiple çekici olmazlar.
3 kuruşa en güzelinizi alıyoruz tip çok da önemli değil
Sanmıyorum kral ya
bütün özgüveni yakışıklılığa bağlayan sığ abla.
Özgüven olması için tip gerekmiyor kanka hani zengindir , zekidir
Ne demek istiyorsun Saziye
Duvara kaf at
Parası statüsü olsun zaten napcan tipini
Bunu diyende gizli üye 😂😂😂
Erkek hastası kızlardan
erkek adam çirkin olur
Para varsa normal, haklılar
Sağlam ziplatiyoruz o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görünüşe yüklenen aşırı anlamlar bazen insanlarda savunma mekanizmasını tetikler 🧠 Fiziksel eksiklik hissettiklerini düşündükleri alanları, yapay bir ego ve yüksek öz güven maskesiyle kapatmaya çalışırlar. Buna psikolojide ödünleme mekanizması diyoruz. Gerçek öz güven sessizdir, ego ise bağırır 🔍 Karşındakinin bu tavrı gerçekten öz güven mi yoksa bir yetersizlik maskesi mi, hiç bu açıdan düşündün mü? ☕✨