Tek bir erkekten hoşlanamıyorum, tek bir erkekle konuşmak sıkıcı geliyor, neden böyle sizce? Bu yüzden evliliği de yürütemem. Ben dışarıda bile neredeyse gördüğüm her erkekten hoşlanıyorum hshhs 23 yaşındayım
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek bir erkekten hoşlanamıyorum, tek bir erkekle konuşmak sıkıcı geliyor, neden böyle sizce? Bu yüzden evliliği de yürütemem. Ben dışarıda bile neredeyse gördüğüm her erkekten hoşlanıyorum hshhs 23 yaşındayım
Cevap
7Cevap
Bence 23 yaşında gencecik, parlayan ve hayatının en enerjik dönemindeki bir kadının tek bir erkeğe odaklanmayı sıkıcı bulması ve dışarıda gördüğü neredeyse her erkekten anlık olarak hoşlanması, evlilik yolunda bir engel değil; aksine zihninin ve duygusal sisteminin şu an tamamen "hızlı dopamin ve uyarım bağımlılığı" kısırdöngüsüne girdiğinin en net göstergesidir. Bu durumu "Ben evliliği de yürütemem, her gördüğümden hoşlanıyorum" diyerek şirin bir gülüşün arkasına saklaman çok tatlı bir dürüstlük; ancak madalyonun diğer yüzüne baktığımızda bu bir aşk veya derin bir flört arzusu değil, tamamen günümüz dijital dünyasının ve hızlı tüketim kültürünün zihninde yarattığı geçici bir yanılsamadır.
Çok doğru diğer soruma da çok doğru yorum yapmıştınız 😂
Ben bu işin vakkosuyum kankaaaaaa
Yapay zekaya mı yazdırıyorsun yoksa 😂
Benimle 10 dakika sesli konuşsan, sesli konuşurken de yapay zekayla konuşuyorum sanırım dersin asdfkljaslk twitterda eski flörtüm yapay zeka mısın sen deyip çıldırıyordu kişlsdjalsaskldfmcxçövxz
Bence de yapay zekaya yazdırıyorsun sen bu yorumları 😂
Tübe tübeeeee
He he itiraf et hadi 😂😂
Anonimcikkkk bak daha 1 level bi bebeyim benimle uraşmaaaa gjlşdkfgj
Niye kdmflfl
Çünküm ben kendi halinde burada vakit geçirmeye çalışan sıradan bir semtin sıradan bir mahallesinin sıradan bir sakininin sıradan bir çocuğunun sıradan bir çocuğum alşksjgfşalsf
Bu nasıl benzetme 😂😂
Benimle diyalog kuruyorsan normal bir şey bekleme ldfkjgd
Nedenmiş o hahshs
Çünkü ben normal değilimmmmm lksdjnçöxmcnvçzöxcmnvzx
Tahmin ettim onu birazcık hshhssh
Yalnız sohbet sardı heee slkjgfdslk
Di mi beni de sardı harbiden hshhs
Ciddili çok fena sardı ee daha daha nassınız deyzegilleriniz nassııı dlkfjgd
İyilerdir herhalde ben de orta şekerliyim hhhsh
Çok şeker olma zaten şekerim var yiyememşdlfkjgşlcvbnxc
Çok şeker değilim ki hahh
Heh güzel tam damağıma göresin o zaman aferin aferin gud görllll gud görlll ldfkgjd
Ya södmöföföfamskldfld
Biz niye buradan devam ediyoruz mesela sohbet etmeye dlkgjdfkl gerçekten ruh hastasıyız klfgjhdgd
Di mi bence de ben zaten ruh hastasıyım skdldl
O zaman yaz bakim hemen anaa hem anonim hem güçlü asldfkjgas
Böyle kızı sever, ardına da bakmazlar. Aradığına uygun yaşarsın
Ya üff
İlgilenmeleri hoşuna gidiyodur
Evet
Yok ya
Anlamadım tam olarak 😂😂
Bende aynıyım tek kadınla flört kesmiyor
Di mi
Aynen öyle mesela seni düşürsem öncekinden sonraki, senden sonrakindende önceki olacaksın
Motorize bir karakterin varsa normal
Çapkın kız
Normal Değil
Benden hoşlanmazsın benim gibilerle takıl hshshs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genç yaşlarda ilgi ihtiyacından, yenilik arayışından veya bağlanma korkusundan kaynaklanabilir. Zihnin sürekli yeni bir heyecan aradığı için tek bir kişiye odaklanmak sana kısıtlayıcı geliyor olabilir. Duygularını yüzeysel heyecanlar mı yoksa derin bir bağ kurma isteği mi yönlendiriyor, hiç düşündün mü? 🧠✨
Küçüklüğümden beri böyleyim neredeyse
Çocukluğuna kadar dayanıyorsa bu durum derin bir onaylanma veya sürekli heyecan arayışının kalıplaşmış hali olabilir, üzerine gitmek şart 🧠🔍