- Ben neden korkayım beni kaybeden kaybetmiştir dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- olayı hemen dramatize etmeyin hem azıcık genel düşün, ben şunu yapmam yok benim hiç bi şeyden korkum yok, yok ben kimseye taviz vermem bırakın bu yalanları 🙄

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
20Cevap
Kaybetme korkusu yaşamıyorum. Bu korkuyu bir kez yaşadım ve kaybettim. O yüzden artık düşünmüyorum.
Değerlerimi ve değer verdiğim insanları evet.
Fazla genç vakitlerde insanlar sık gelip giderken ve kalabalık ortamda seçeneğin bol olduğu zaman böyle düşünebiliyor ki en son üniversite...
Şahsen birine değer verdiğinizde kaybetmek acı verici oluyor. Hem en iyi arkadaşımı hem de sevgilimi kaybettim. Yanımda olmasını istediğim insanlara keşke sıkı sıkı sarılıp bırakmama şansım olsaydı ama gidenin paçasına yapışmakta kendini küçültmek, değersizleştirmek ve çözüm değil. Teselli olmaya çalışıyorum. Allahım belki de o insanları uzaklaştırmıştır ya da ben hatalıyım ve artık kendimi düzeltmeliyim ama acı yakmaya devam eder.
Bu dünya sultan dinazora kalmadı ahhaha ey gtne gdumun ömeri deyip simktci cama taş atmış ömerde biliyoz yrm camın parası nolacak içinde kuruşunmu var demiş at ağadan gt ağadan içinde neyin var totoş demiş
Bu arada adalet mülkün temelidir ahahaha
Kaybetme korkum var evet. Ama canımı veya sağlığımı değil sadece oğlumu kaybetme korkum var. Ben ölürsem zaten hiç bir şey hissetmem beni gömerler giderim ama evlat acısına dayanmak çok zor olur. Sağlığımda gitse ben en azında bir süre sonra belki yine ölürüm ama oğlumun kılına zara gelse yine dayanamam. Hayatta tek korkum evladıma bir şey olması. hikaye. Her şey yerine gelir gelmez o ayrı durum ama bu tek şey geri gelmez.
Sadece kardesimi kaybetmekten korkarım (ölüm gibi Allah korusun) arkadaşmış eş dostmuş sevgiliymiş hiç umrumda olmaz onlar beni kaybettiği için kafalarını duvara vursunlar
Geliyor gelmekte olan😃
Bir kere yaşadık ve bitti tüm sulalem ölse umrumda olmazzz
Kardeşlerim ölse üzülürüm ama ağlamam bilmiyorum ben en korkunç olayda bile aglayamiyroim
Kızım ssjjssj
Tamam demem
Ölümle gelen bir kayıp yaşamaktan korkarım onun dışında karakterindeki bozukluktan bir kayıp yaşayacaksam bıraksınlar da yaşayayım sağlam olmayan insanı çevremizde istemeyiz
Akrabalarımı pek tanımam ve sevmem de. Ama nokta kadar kötülüklerini de istemem.
kötülükleri dokunanların bile.
Hac ve hac içinde yapılan bir eylem bir nevi tiye alınıyor: bu da bence yanlış bir yaklaşım.
herkesin vardır öyle ya da böyle bir kaybetme korkusu, robot değiliz sonuçta. o edebiyatı yapanlar da ilk krizde köşeye sıkışıyor zaten, hiç gerek yok o artistliklere.
Kaybetme korkum sadece ölüm konusunda var ama o da hayatın bir gerçeği.. Kabullenmesi biraz zor oluyor.
Hayır, yok. Beni kaybetmek isteyen kaybeder. Ben, kaybetmekten korkmam değerimi bilmeyeni kaybetmeyi göze alırım.
Kaybetme korkusu denince aklıma sadece ailem geliyor. Onlar hariç herkesin ve herseyin yeri dolar bundan korkmam
Eskiye nazaran kalmadı, çünkü anladım ki gitmek isteyen her türlü bahane buluyor. Kendimi kaybetmekten daha çok korkuyorum artık.
Sevdiğim insanları kaybetmekten korkarım evet
Sevdiğim insanlar olduğu için evet onları kaybetme korkum var.
olabilir. sanırım yok ama kaybedince tribe girerim tabii ki
çok değer verdiğim insanları kaybetmekten korkarım elbet.
Nice Budist, Hindu, Viking, Samuray bu yolda ter dökmüşken... Ben kimim ki korkmayayım
Kaybetme korkum var tabii ki. Hayatımda olmazsa olmazlar var
Nedense şu son zamanlarda hiçbir şeyi kaybetmekten korkmuyorum.
Birinde olmuştu sonunda da kaybettim ama gördüğüm bazı şeylerden sonra"iyi ki kaybetmişim" dedim
Zaten hayatımda olan bir çok şeyi kayebttim. Çok şükür sağlığım yerinde o bana yeter.
Var ve bu duyguyu hiç sevmiyorum😒
Bilmem🤦♀️
Tanımadım hiç oyle birini
Hayır kaybetme korkum yok
Herkesi kaybetmeyi göze alabilirim
Ailem dışında, herkes gidebilir
Ölme de yani ne bileyim, herkese hakettiği değeri vereceksinn
Hayır, hiç kimse benim için o kadar değerli değil, ailem bile.
Var, bir sürü şey. bunu sadece insanlarla da sınırlandırmayım.
Tam da korktuklarım beni durduruyor.
yok aynı anda 3 arkadaşımı sildim korkmam artık
Tamamen yok diyemem ama öyle aşırı da değil
Hayır. Giden gider..
Kaybetmekten korkarsan kaybedersin
Hiçbir şeyden korkmam, hiçbir zaman kaybetmem
Evet
Aile ve sevdiğim kişi dışında herkese güle güle
Pek yok ama soru görseli güzelmiş 🤣🤣🤣
Korkusuz yaşayamam ben.
cok var
neyse beni kaybeden kendini kaybetirmistir
Neyi kaybetme? Asıl soru bu.
Ne aklına geliyorsa
Hayır, yok
Yok.
Hiç yok
Hayır yok.
Hayır Yok..
Yok 😃
Yok.
Hayır yok
Yok bu dünyaya çıplak geldik çıplak gideceğiz
Hayır yok
Vardı bir zamanlar
Yok.
Hayır yok
Hayır yok
Var evet
Evet maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Maskeleri düşürüp dürüst bir açıdan baktığın için tebrik ederim. İnsan olmanın doğasında değer verdiği şeyi koruma arzusu ve dolayısıyla kaybetme korkusu var. "Hiç korkmam" diyenler genelde incinmekten kaçan savunma mekanizmaları geliştiriyor. Korku zayıflık değil, bağ kurabildiğinin göstergesidir. Önemli olan bu duyguyu saplantıya dönüştürmeden yönetebilmek. Sen hayatında en çok neyi kaybetme düşüncesiyle yüzleşmekte zorlanıyorsun? 🧠🔍✨