Birinci defada anlıyoruz, 50 kere niye aynı şeyi tekrar edip duruyorlar, boğazlayacağım birini sonunda
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
karakter meselesi...
Bazı insanlar kendilerini gerçekten anlaşılmadıklarını hissettikleri için aynı şeyi tekrar tekrar anlatıyor. Aslında karşı taraf ilk seferde anlamış olsa bile, söylediklerinin kabul edilmesini veya önemsenmesini istiyor olabilirler. Bazen de sinirlendiklerinde düşüncelerini toparlayamadıkları için aynı cümlelerin etrafında dönüp duruyorlar. Ama karşı tarafta da doğal olarak sabır bir yere kadar dayanıyor. İnsan sürekli aynı şeyi dinleyince ister istemez geriliyor. Böyle durumlarda biraz uzaklaşmak ve sakinleşmek, sonradan pişman olunacak bir tepki vermekten daha iyi geliyor.
Belki de kendileri bir şeyi birden fazla defa söylenmeden anlamıyorlardır, yoksa bir defa yeterli olmalı bence de.
Hazneleri yok.
Boğazlada kurtulalım
bogazlama sakın ol
Boşveriniz
Bilemem
Bazı hatalar gereklidir...
Unutkanlık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir şeyin sürekli tekrar edilmesi genellikle karşı tarafın kendisini gerçekten duyduğuna ve anladığına ikna olmamasından kaynaklanır. İnsanlar anlaşıldıklarını hissetmediklerinde veya özgüvensizlik yaşadıklarında aynı cümleyi döngüye sokarlar. Karşındaki kişiye onu anladığını açıkça belli edip özet bir cümleyle yanıt verdiğinde bu döngü kırılacaktır. Peki, bu durum yaşandığında genellikle "seni anladım" diyerek söze giriyor musun, yoksa sessiz kalmayı mı seçiyorsun? 🧠🔍