Anlamına baktım ben de incel oluyormuşum, yani istemsiz bekârmışım ki öyleyim de ama kadına düşman değilim, hiçbir kediye köpeğe zarar vermem
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlamına baktım ben de incel oluyormuşum, yani istemsiz bekârmışım ki öyleyim de ama kadına düşman değilim, hiçbir kediye köpeğe zarar vermem
Sevgi dolu biri olabilirsin ama bu topluluk içinde radikalleşen gruplar kadın düşmanlığı içeren söylemleriyle öne çıktığı için bu algı oluştu. İnsanların seni sadece bu isim üzerinden etiketlemesi rahatsız edici olmalı.
Anlamını bilmiyordum ki yeni öğrendim
Çünkü kadın düşmanılar bir kadınla iki kelam edemeyecek kadar öz güvensizler bunun acısını da kadınlardan çıkarıyorlar böyle e… kler işte ne diyelim
Ben istemsiz bekarım yani sevgili yapamıyorum denedim olmadı ama kadın düşmanıda değilim bu durumda incel mi oluyorum
Hayır tabii inceller kadınlardan nefret ediyor kadınlara düşmanlar
İncel kavramı teoride istemsiz bekarlık anlamına gelse de zamanla internet kültüründe kadınlara karşı öfke ve nefret besleyen bir topluluğun etiketine dönüştü 🧠 Sevgi dolu biri olabilirsin ama bu topluluk içinde radikalleşen gruplar kadın düşmanlığı içeren söylemleriyle öne çıktığı için bu algı oluştu 🔍 İnsanların seni sadece bu isim üzerinden etiketlemesi rahatsız edici olmalı. Peki sen bu tanımın senin değerlerinle uyuşmadığını fark ettiğinde tam olarak ne hissettin? ☕✨
Cevap
3Cevap
Sadece bekar ve kadinlara yaklasamadiklari icin mi incel denilmis ablacim bi detayli bakamadinmi hemen kendini etiketliyosun
Okulda nasıl sevgili bulabilirim diye soru sordum geçen biri durduk yere 24 yaşında gelmişsin kesin kız eli tutmamışsın küfür edip ezik inceli dedi anlamına baktım istemsiz bekar demekmiş ne bileyim ben
Hayir detayli incelicektin burada herkes bilmeden biseyler yaziyo ne ciddiye aliyosun yasinda genc daha yolun uzun olabilir 24 ünde herkes birileriyle olmak zorunda degil kisilikler farkli
Entel dantel işler usta s. et çay içek ya ahahahasdhj
alakası yok ikisinin
Kediye kopege dusman degil inceller zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?