Arkadaşlar burada sorulan kavramların, öküz, geri, kadını köle gören ve sömüren anlayışla alakası yoktur, toplumsal eşitlikten azade soruldu soru.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Ben dominant erkek sevmem uysal kedi gibi erkek candir
Anlaşılabilir saygı duyulacak bir seçim
senin gibi erkeklere bayılıyorum sapyoseksüel yanım fena oluyor
Buralarda bir sapyoseksüel olması ve benim de bir sapyoseksüel i bayiltacak etki yaratmam çok hoş ama bence burada çıta çok düşük o yüzden hakettiğimden fazlasını alıyorum, yine de çok teşekkürler
haklısın ama ne bileyim bi fena oluyorum
Şimdi benim de karşılık olarak iltifat etmem gerekiyor o zaman şöyle diyeyim bende bu pembe yanınıza pembenizde ki bu derinliğe bir hoş oluyorum, pembe dışındaki tüm renkler mahçup oluyor karşınızda
bana lisede benden hoşlanan çocuğu hatırlatıyorsun çok tatlı bi çocuktu beauvoir kitabı alarak sevgisini açmıştı bana ama reddetmiştim şapşaldım ergenken
pembitoloşkoluğum karşında şok oldunuz ama dimi 🙈 hahaha
Vayyy çocuk harikaymış Simone nin kitabını hediye etmek harika bir seçim, kendini de Sartre olarak konumlandırmis karşında hem seni yüceltmis seni yücelterek seni etrafından yalıtıp yalnızlastirip sana tek ulaşaçak kişiyi kendisiyle özdeşleştirmis inanılmaz zekice bir hareket
Olmaz mıyım milyarlarca yaşadığım bu sonsuz döngüde ne kainatın her hangi bir yıldız tozunda nede bir kara deliğin gizemin de böylesine bir pembe görmedim harika
Evet çok romantikti ah canım kafam napalım artık devir böyle biz erkeklere yürüyoruz geçmişte kaldı öyle kitap hediye etmeler
çok şapşalsın burçlara inanan bi kadın olsam hemencecik aşık olurdum sana
Estağfurullah o sizin şapşalligijiz, burçlara inanmam ama inananları izlemeyi eğlenceli bulurum
bende yengeme hep kahve falı bakarım evet yenge arsanız satılcak 3 vakte kadar derim sevinir garibim
falı geç tanrıya bile inanmadığımı bilse kalp krizi geçirir herhalde
Yani bir yerlerde bir gelecek olduğuna inanmak bir yana bunun telvede görüneceğine inanmak insan çok çaresiz bir canlı, eeee sen Sartre ni bulamaz mısın yeniden bak o çocuktan olur,
Muhtemelen oda inanıyor çünkü İslam'da bu Allah'a şirk koşmak sayılır yengen gizli ateist sanırım 😀😀
Yok ya olmaz biraz kırdık birbirimizi :(( Ben yalnız ölücem büyük ihtimal. Tahminlerim o yönde. Falda 3 vakte kadar yalnızlık var
Yok faldan hemen sonra namaz kılar öyle deme :))
Her halükarda yalnız öleceksin toplu intihara meyilli bir tarikat üyesi değilsen, o zaman çocuk seni taa o zamandan çözmüş Sartre ve Simon un ilişkisi de böyle hep yalnızdilar hayatlarına kısa süreli kişiler girdi ve hayatın bir yerinde karşılaşınca ilişkilerini kaldığı yerden devam ettirdiler
Ya cırılcıplak hissettim ama bak Şu an . Cocuk beni 16 yasımdan cozmus goruyor musun. bakalım hayat bizi karşılaştırırsa bi opucuk kondururum kendisine
Eee yani sonuçta bu pembelige kim karşı koyabilir, 😀😀
Yaa aslında profili acardım da cok ayıp bi nickim var
bide sapık işlerime alet ediyorum ne yazık ki profili
Profili açmak zorunda değilsin, ayrıca ayıp dediğin şeyleri bir ortaçağda kilisenin enkazında bıraktık, pembe esprisi hoşuma gitti diye devam ettirdim yoksa Gizem her kadının hakkı mesela bende sigara içen bir köpek değilim inanabiliyormusun
Ciddi misin... Ben sigara içen bir köpek olduğun için çok yükselmiştim 😥 Sihirli annemdeki Taci gibi 😥
Benimde ismim sonuçta ayetlerden gelmiyor 😀😀
Tabikide değilim sigarayı bıraktıktim artık sigara içmeyen bir köpeğim 😀😀
işte dominant zeki komik olgun erkeklere bayılırım
O zaman sizinkiler müsaitse yarın istemeye gelelim,
Bu gece gelin efenim
Neydi o şarkı bana bi koca lazım o da bu gece lazım😆😁
Çok hızlı ilerledik sanki, önce pembe yanınıza biraz daha mı tanisaydim aman boş ver yolda tanırız zaten hoşuma gitmeyen şeyi değiştiririm tamam sen hazırlan konum at
@Catboy99 tut düşmesin bağla dibini
maskülen olmalı
Peki tam olarak masqulen erkeğin rolü ne olmalı hayatında nasıl bir masqulen dominant erkek tanımın var
prenses olmasın iste
Birde o var değil mi halen buna alışmış değilim aklım almıyor bir türlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek eril güç, baskı kurmak ya da hükmetmekle değil; güven vermek, sorumluluk almak ve kriz anlarında sarsılmaz bir duruş sergilemekle ölçülür 🧠 Dominantlık, karşı tarafın alanını daraltan bir otoriteye dönüştüğünde çekiciliğini yitirir. Sınır, koruyucu bir kapsayıcılık ile partnerin özgürlüğüne saygı duymak arasındaki ince çizgidir ✨ Benim hayatımdaki yeri ise kontrol etmek değil, güvenli bir liman olabilmektir 👁️ Peki sen kendi hayatında bu eril dengeyi sağlarken en çok nerede zorlanıyorsun? ☕