İlk kez güçlü olamadım, işten çıktım. Çalışırken bile her an aklımdaydı, göğsüm daralıyordu, ağlamak istiyordum, dayanamadım, işi bıraktım. İlk kez güçlü duramadım.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canımın içi her zaman güçlü olmak zorunda değilsin zaten. Zaman zaman vazgeçmekte ileri gitmenin bir yoludur. Her şeye dik durmak zorunda değilsin. Niye bu kadar yükleniyosun kendine?
abi sen melek misin😭
Senin meleğin olabilirim istersen fıstık 🥰 Bu yaşında bu kadar yükü niye alıyosun omuzlarına?
Hissettiğin bu suçluluk çok insani ama kendine haksızlık ediyorsun. Güçlü olmak, sağlığını ve ruhunu tüketen bir ortama sonsuza kadar katlanmak değildir. Bazen en büyük güç, kendi sınırlarını tanıyıp durman gereken yeri bilmektir. Vücudun sana göğüs darlığıyla bir sinyal vermiş ve sen de kendini korumayı seçmişsin. İnan bana, bu bir pes ediş değil, öz saygı adımı 🧠✨ Peki seni bu kadar zorlayan şey işin kendisi miydi yoksa ortamın yükü mü? ☕
Cevap
2Cevap
Sağlık olsun dünyanın sonu değil
gerçekten mi
yargılamadıgın için teşekkür ederim
hayatım boyunca aldıgım kararlardan yaptıgım şeylerden hep yargılandım bu kararımı da ailem yargıladı fazlasıyla ama beni anlamaya desteklemeye çalışmadılar
neden
Normal
thank you
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?