Selamlar öncelikle buna özellikle kızlardan yorum bekliyorum belki bazıları dicek ki kısa erkek erkek değildir doğru olabilir ama bir erkek kendi boyunu seçemez Allah yaratmış elinde değil neyse sorum ve konu şöyle: Ben 19 yaşındayım kaslı fit biriyim 2 yıldır fitness ile ilgileniyorum boyum 1.60 ve kendimi çirkin bulmuyorum aksine çok temiz çok disiplinli yüz hatları keskin lekesiz yakışıklı değilde yani normal bir bireyim ve yıllardır çok yalnızım kimsem yok boyum kısa diye bazen ablam bile beni yargılıyor herkes dışlıyor hiç arkadaşım olmuyor yalnızlığa alıştım zorla da olsa üzülmüyorum ama artık bir sosyalleşme zamanımda biri ile 10 dk konuşmak bile bana çok abartı geliyor artık sıkılmışım yani alışmışım yani boyu kısa olan erkek gerçekten hiç iyi değildir mutlu değildir, kimse istemez, ailesi sevmez şimdi dicekler ki niye yüzme yapmadın spor yapmadın esnemedin hepsini yaptım.. Ama buraya kadar gelebildim ve benim en büyük hayalim bir kız çocuğuydu Allah'tan ümidimi kesmiyorum sadece sorum şu bir erkeği boyu kısa olsa bile sever miydiniz kalbi temiz olsun ama ben herkes aynı demiyorum illa vardır.. Ama hiç yaşadığım bir duygu değil hayatımda hiç sevilmedim çocukluğumu hatırlamıyorum ben de isterdim uzun boylu olmayı herkese tekrardan iyi akşamlar.. (İçimi dökecek yer bulamadım)
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer