Bir umut
belki aşık olurum çabası yok kardeşim aşk maşk hoşlanmak var tutku var heyecan var zevk var sevgi var aşk noo
belki aşık olurum çabası yok kardeşim aşk maşk hoşlanmak var tutku var heyecan var zevk var sevgi var aşk noo
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Ne demiş ünlü düşünür? "Aşk bir görme kusurudur."
Kişilerin beklentileri olur; karşı tarafa bakarsın, bu beklentilerini karşıladığından ve birkaç şeyden daha emin olup aşık olursun. Karşı tarafla pek alakası yoktur ama yine de tartışılabilir elbet. Karşıdakinin değeri de biz ne kadar anlam yüklüyorsak o kadardır.
Zaten ayrılan bazı insanlara bak; ayrıldıktan sonra "Ya ben bu kişiyi mi bu kadar çok sevmiştim?" deyip şaşırıyorlar. Çünkü senin enerjin onu anlamlı, değerli ve görülebilir kıldı. Kimse kimseyi aşık etmez.
Senin inadına daha çok dikkat ettim noktalama işaretlerine shfhfjchcgc
İnat inattır inatta bir murattır
Haklısın
Egocuğun, üf yazın dehşetül arz oldu diyemeyince haklısın oldu dfdgdhfghxgc
Neyse tenk yuu en iyi seçmişsin övmüş kadar olur o da
Begenmiyor bir şeyi de
Beğendiremiyorsunnnn
Aşk kavramına yüklenen gerçek dışı beklentiler insanları yorduğunda senin gibi düşünenlerin sayısı artıyor 🧠 Hoşlanma, tutku ve sevginin birleştiği o yoğun kimyasal sürece insanlar aşk demeyi tercih ediyor 🔍 Aslında sen tutku ve sevgiyi kabul ederek olayın en somut kısmını zaten yakalamışsın ✨ Peki seni bu kavramın varlığına karşı bu kadar katı bir duruş almaya iten şey yaşadığın bir hayal kırıklığı mıydı? ☕
Cevap
4Cevap
aşk yok zaten
Çünkü aşkın olmadığına inanmak bazılarının bütün güzel anılarını da sorgulamasını gerektiriyor
Off helal olsun
aşk yoksa sana yok kardeşim bunu sormana gerek yok bb
İyi durumda olmayan bir zaat.
Adil bir insanım
Hayallere tutunmak işlerine geliyor.
Hiç mi yok😅
Hiç yok bağlılık saplanti vs var
Sevgi var evet
Peki 🥲
Var var
😂😂
Aynen yok