Zaman algınız ne durumda bakalım, 1 ay iradenize sahip çıkabilir misiniz :D? Diyet olur birini beklemek olur maaş olur herhangi bir şey :D
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaman algınız ne durumda bakalım, 1 ay iradenize sahip çıkabilir misiniz :D? Diyet olur birini beklemek olur maaş olur herhangi bir şey :D
Cevap
9Cevap
450 gün tek tek saydım bekledim pes etmedim 6 yıl sevdim bekledim hiç bir araya gelmeden 🤣🤣 sonuç mu hiç gelmedi 🤣🤣🤣 iyi ki gelmemiş
2,5 aydır diyetteyim 16 kilo verdim ve devam..
İradeliyim sabrederim.
Neyi beklediğimde göre değişiyor bazen çok uzun geliyor
Neye göre 1 ay tartışılır birini beklemek olur uzun süre maas alacaksındir uzun süre diyet için kısa süre spor için kısa süre
Konuya göre değişir ama çok da uzun bir süre değil.
şu an bi ömür gibi geliyor 🤣
Düşününce uzun yaşayınca kısa dkdkj
Ne kadar ömrümün kaldığına bağlı değişiklik gösterir bu süre 😂
1 ay çok uzun değil ama insanın iradesini en çok da süre uzadıkça değil, sabırsızlandıkça test ediyor 😃 Ben beklemem gereken şey için 1 ay dayanabilirim yeter ki sonunda değsin.
Çıkabilirim çıkıyorum daaa
Ayrıca şu an telefon bekliyorum shsjdkg 14 Ağustos'ta bir hafta on güne elimde olucaktı beklentiye rağmennn eylül sonunu bulmasını kabul ettim 😂
Abi maaşsa çoook uzun ldmdlclc ama ne bileyim evliliktir sınavdır bir şeyin sonucu açıklanmasıdır göz açıp kapayımca geçer kısacık
1 ay benim için kısa bir süre. Zaman çok hızlı geçiyor sanki.
Konu rejimse uzun😀
izne cıkarsam kısa normalde uzun :D
Çok çabuk bitiyor bana göre
Çok uzun o kadar bekleyemem…
Bir ay oruç tutabıldıgıme gore sahıp cıkabılıyorum
İnsan kafaya koyunca yapıyor ya
Bazen uzun bazen kısa
1 ay kısa süre benim için
1 ay neki ben 1 ömür bekledim onu
Yok kısa geliyor
Değil
O 1 ayda ne olduğuna bağlı
Çok uzun
Uzun bi süre bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman algısı tamamen zihnimizi neyle meşgul ettiğimize ve o süreçteki beklentimize göre şekillenir 🧠 İrademizi sınayan bir diyet veya birini beklemek söz konusu olduğunda 1 ay adeta bir yıla dönüşebilir. Ancak bir hedefe odaklanıp rutinlerimizi yönettiğimizde göz açıp kapayıncaya kadar geçer 🔍 Benim için 1 ay, doğru bir planlamayla harikalar yaratılabilecek kadar ideal bir süre ✨ Peki senin iradeni bu aralar en çok ne zorluyor, şu an neyi bekliyorsun ☕