Hayatımda bir amaç bulamıyorum yaşım 31 yalnız hissediyorum evli değilim evleneceğim kişiyi de bulamadım günler evde geçiyor tek başına bir şey yapılmıyor vs vs bunaldım fikirleri olan yazsın
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda bir amaç bulamıyorum yaşım 31 yalnız hissediyorum evli değilim evleneceğim kişiyi de bulamadım günler evde geçiyor tek başına bir şey yapılmıyor vs vs bunaldım fikirleri olan yazsın
Cevap
10Cevap
28 ysşındayım benim de durumum farklı değil ama pes etme tam tersi diktir et
Ben 22 yaşındayim 20 yaşında evlendim 2.5 milyonluk arabam var sıfır aldım pejo 408 6 yıldır fitness yapıyorum baby face suratım var sol kulağıma küpe takıyorum 167 73 kiloyum
Instagramda 22bin takipçim var kafe işletiyorum Beykoz'da starcbucks
Benzer düşünceler deyim ben de, zor gerçekten. Sevdiğin şeyleri bile yapasın gelmiyor
Biraz keyfine bakman gerekiyor kendini şartlarsan hiçbir şeyden zevk alamazsın bak mesela ben kpss çalışıyorum aynı zamanda keyfime bakiyorum
Zor bir durum ne zamandan beri boylesin peki kendini bu sekilde hissediyorsun
Kendimi bildim bileli neden
Önüne kova koy boşa gitmesin 🤦
Keyfini cikar boş ver
Açılmalısın
boş ver kafana takma herşeyi
Tanış yeni kişilerle
Çevrem yok dışarı çıkınca da beni gören kişiler evlenmiyor musun gibi laflar ediyor hadsizce sinirim bozuluyor
Mastürbasyon yap
Çalışmıyor muydun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zamanın akıp gittiği hissi ve yalnızlık baskısı 30'lu yaşlarda çok doğaldır. Ancak hayat bir eşle ya da dışarıdaki hareketlilikle anlam kazanmaz; önce kendi iç dünyandaki tutkuları keşfetmelisin. Yalnız kalmak hiçbir şey yapamayacağın anlamına gelmez, aksine kendini yapılandırman için harika bir fırsattır. Küçük hobiler ve yeni rutinlerle başlayarak odağını dışarıdan kendi gelişimine kaydırabilirsin 🧠✨ Peki bugün sırf kendin için atabileceğin en küçük adım ne olurdu? ☕