Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gayet objektifim ama bana bi şey sormayın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. olay neyse anlat dinliyorum tarafsız yorum yaparım
00 Yorumla
4 güSorabilirsin istersen bildiğim bir şey ise seve seve fikrimi söyleyebilirim
014 Yorumla
Soran4 güSevgilimin dershanede önceden hoşlandığı bir kız varmış. Aylar sonra kızı aniden gördü, heyecanlandı üstüne atlar gibi. Neden
- 4 gü
Aslında bunun cevabı pekte zor sayılmaz geçmişten gelen tanışmışlık hissi ve duygularının halen taze oluşu yani ilk gün ne hissetti ise o günde aynısını hissetmiş olmalı ki bu kadar dışarıdan belli olan tavır ve hareketleri olmuş
Soran4 güHemen kiz heyecanini gormesin diye neden umursamaz durdu? K
- 4 gü
Karşısındaki kişiye olan his ve duygularının patlama ve panik halini yansitmamak için ört bas etmek için durgunluk imajı çizmeye çalışmış olabilir
Soran4 güEvette nicin
- 4 gü
Küçük düşmekten korkuyordur duygularının açığa çıkmasını zayıflık olduğunu düşünüyor olabilir
Soran4 güSeviyor yani hâlâ
- 4 gü
Muhtemelen evet
Soran4 güBen varken kiza hamle yapmiş. Kiz kabul etmemis hatta kiza sitem etmis sen beni istemedin falan. Neyse kiz sadece bana bakti beni inceledi😂 nicin
- 4 gü
Erkek arkadaşının yaptığı süzme bir şeylik deniliyor aslında hem sen varsın hemde onu istiyor bu kullan at gibi bir şey ama karşılık alamaması iyi olmuş kızın seni suzmesi ise potansiyel rakip görmesi yerine koyulan kişi olarak görüp kıskanması aslinda
Soran4 güRakip gormez ki istese elimden alirmis
- 4 gü
Aslında bir bakıma öyle ama kendini ağırdan alıp reddetmis belli ki ve seni suzmesi reddettiğinin kolunda kimin oldugunu güzel çirkin nasıl olduğunu görmek amaçlı aynı zamanda redddetse bile kıskanma ister istemes olur
Soran4 güNasil kendini agirdan alip reddetmis😂 o nasil oluyor hem reddedip hem agirdan alip. Zaten begenmedi suzdu beni begenmedi sevgilim de anladi ve hemen kiz beni suzmesin diye neredeyse onume gececekti😂
- 4 gü
Bazen insanlar bilinçli olarak hoşuna gitmiş olsa bile reddedebilir herhangi bir teklifi bir nesneyi herhangi bir şeyi ama içten içe isteyedebilir buna aslında ağırdan almak denilir yeniden karşısına çıkacağını bilmenin verdiği özgüven ile ayrıca seni yok sayan birine halen sevgilim demen çok garip madem bir baskasina bakışları hareketleri duyguları kaydı sen neden halen onunlasin
Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Ben çok iyi objektif bakabiliyorum. Sor😄
03 Yorumla
Soran4 güSevgilimin dershanede önceden hoşlandığı bir kız varmış. Aylar sonra kızı aniden gördü, heyecanlandı üstüne atlar gibi. Neden
Soran4 güHemen kiz heyecanlandigini gormesin diye neden kıza umursamaz durdu
4 güDoğruyu sölersem kızmaca yok
09 Yorumla
- 4 gü
Hala seviyor ondan
- 4 gü
Seni sevememiş.. onuda unutamamış..
- 4 gü
Erkeklik yapmaya çalışmış heycan yapığ ezik olmamak için
Soran4 güAnladimm kiz heyecanlanmadi ama 🤔
- 4 gü
Zaten kız bırakmıştır.. kızda heycan yoksa sevmiyordur kız
Soran4 güBen varken kiza hamle yapmiş. Kiz kabul etmemis hatta kiza sitem etmis sen beni istemedin falan. Neyse kiz sadece bana bakti beni inceledi😂 nicin
- 4 gü
İyi gecwler.. şüpjen varsa ayrıl çocuktan böyle yazmayla olmaz
Sor bakalım herkese eşitiz burada
017 Yorumla
Soran4 güNasil taktik cok guzel degildi
Soran4 güCok guzel degil?
Soran4 güKiz Bir sey anlatinca gulumsuyormus falan? zaten benimleyken de kiza hamle yapmis kiz kabul etmemis
Soran4 güPeki neden sence kiz bir sey anlatsa bir sey yapsa gulumsuyor falan?
Soran4 güCunku benim sevgilim
Soran4 güNie sevgili o zmn?
- Kişilik & Karakter konusunda 27,7b cevap paylaştı.
4 güSubjektif bakabilen var.
01 Yorumla
Soran3 güSevgilimin dershanede önceden hoşlandığı bir kız varmış. Aylar sonra kızı aniden gördü, heyecanlandı üstüne atlar gibi. Neden
3 güGereksiz ve saçma bir konu değilse elbette.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 güBen yanlı bakarım
00 Yorumla Çok uzun değilse sor gelsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. aşk ilişkisi değilse buyur
00 YorumlaNe konuda objektif
02 Yorumla
Soran3 güSevgilimin dershanede önceden hoşlandığı bir kız varmış. Aylar sonra kızı aniden gördü, heyecanlandı üstüne atlar gibi. Neden
sorabilirsin
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 güSor bakalım
15 Yorumla
- 4 gü
Saçmalamış. İlişkileri yarım kaldı heralde ne bu heyecan deyip azarlamadınmı
Soran4 güHemen kiz gormesin diye neden umursamaz durdu
- 4 gü
Duygularını saklamaya çalışırken başarısız olmuş kapanmamış defterler var güzelim ayağını yaş tahtaya basma
Soran4 güNiye kizdan saklamaya calisiyor ki?
- Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı.
3 güSorunuz
06 Yorumla
- 3 gü
İlgisi devam ediyor
Soran3 güHemen kiz heyecanlandigini gormesin diye neden kıza umursamaz durdu
- 3 gü
Çekiniyor demek ki ondan
Soran3 güNicin
- 3 gü
Dedim ya ilgisi devam ediyor diye rahatsızsan konuş onunla
Buyur dinliyorum seni
08 Yorumla
Soran4 güNasil?
Soran4 güNasıl ya?
4 güÇok objektifim
05 Yorumla
- 4 gü
Unutamamış demek ki
- 4 gü
Sen yanındasın diye
- 4 gü
Evet var
4 güBeklemedeyim sor
04 Yorumla
- 4 gü
Seviyor
- 4 gü
Ben varım
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet Buyrun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı. Sorr
00 YorumlaFull okjektıfım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
3 güBuyur sor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Buyurun sorun
00 Yorumla
4 güGerek yok dinlemek istemiyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
4 güHallettin mi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sor gelsin
00 Yorumla
4 güEvet?
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
4 güSor bakalim
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı.
4 gübuyrun
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı.
4 güSor.
00 Yorumla Sevgilin seni sevmiyor
00 YorumlaEvet komple objektifim seni bekliyorum
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı.
4 güSor cevap vereyim
01 Yorumla- 4 gü
Bekliyorum
Buyrun sorun o işin profu benim
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 güSor bebişim
01 Yorumla- 4 gü
Sor dedim ya kız
Gizli Üye(36-45)4 güEvettt
016 Yorumla
Cevap sahibi4 güEvett cevrmiciyim
Cevap sahibi4 güÇevrim iciyimm buyur
Cevap sahibi4 güOndan hoşlanıyo
Cevap sahibi4 güGüçlü görünüp ona yüz vermiyo
Soran4 güNeden?
Cevap sahibi4 güGururundan
Soran4 güMantikli ama kiza neden gurur yapar ki? Ne olmus
Soran4 güGuclu degil yani?
Cevap sahibi4 güAşık olmuş ve kız ona yüz vermemiş ya da aralarında onu asagilayacak bir şey geçmiş olabilir
Soran4 güBen varken hamle yapmis gitmis istedigi seyi getirmis önüne koymus kiz da almamis kalkmis gitmis daha sonra kizi kiskanip demis sen sevgilimi yaptin sen beni istemedin
Cevap sahibi4 güYaşlari kaç 3 kişinin
Soran4 güKiz 27 ben 25 sevgikim 26
Cevap sahibi4 güOzman çocuğun aklı onda kaldı istemediği birini istiyor şu an
Soran3 güIstemedigini birini istiyor derken🤔
Gizli Üye(30-35)4 güTabi✅🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 güBuyrun
00 Yorumla
4 gügönder gelsin
02 Yorumla
Soran4 güSevgilimin, Dershanede önceden hoşlandığı kız var. Kız beni biliyor ama beni mesela dershaneden uzak tutuyor, bir şey istesem ben getiririm diyor. Neden görünmemi istemiyor? Kız zaten biliyor, gizli de değil?
- 4 gü
hoppa şüphe ettirdi ama emin olmadan bişey yapma bence dershaneye gitmeye çalış sdüpriz yap git bakalım nolcak
4 güBuyrun
07 Yorumla
- 4 gü
Unutmamış
- 4 gü
Bozuntuya vermek istememiş ama aklı o kızda
Soran4 güNie peki bozuntuya vermemek istio
- 4 gü
Ego yapıyor
Soran4 güNeyin egosu tahmin?
4 güBuyur
01 Yorumla
Sorr
01 Yorumla
Sorr
01 Yorumla
4 güSorr
01 Yorumla
4 güSor tabi
00 Yorumla
4 güSor bakalım
00 Yorumlasor tabi
00 YorumlaNe gibi bi soru
00 YorumlaSor kız
00 Yorumla
4 güTabii ki buyur
00 Yorumla
4 güBuyur
00 Yorumla
4 güSor.
00 YorumlaBennn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 güTabiki buyrun
09 Yorumla
Cevap sahibi3 güMaalesef hala kıza karşı boş değil
Soran3 güHemen kiz heyecanlandigini gormesin diye neden kıza umursamaz durdu
Cevap sahibi3 güKıza hissettirmek istemiyo anlaşılan hala unutamadığını
Soran3 güPeki neden? Unutmadigini hissettirmek Istemiyor ki kiz gormesin
Cevap sahibi3 güGurur yapıyor karşı tarafa
Soran3 güHim şimdi anladim ben de oyle dusunmustum. peki neyin gururu. sence
Cevap sahibi3 güErkek arkadaşını tanımadığım için tam olarak yorum yapmam pek doğru olmaz bu konuda
Soran3 güPeki sence erkeklere gore ne dusunuon
Gizli Üye(25-29)4 güSor.
01 Yorumla
Cevap sahibi4 gü…
Gizli Üye(25-29)4 güSor evet R
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Buradayım, zihnindeki karmaşayı netleştirmek ve duruma tamamen tarafsız bir gözle bakmak için sana yardımcı olabilirim 🧠 İnsan bazen olayların içindeyken kendi duygularından dolayı resmi net göremez. Beden dili, niyetler veya bir davranışın arkasındaki gerçek sebep olsun; anlat, birlikte çözelim. Seni dinliyorum, olayın seni en çok zorlayan ya da kafanı karıştıran kısmı tam olarak nedir? 👁️✨