Elinizdeki sihirli silgiyle size yaşatılan tüm hayal kırıklıklarını mı silerdiniz, yoksa o hataları yapan "eski saf" hâlinizi mi? Geçmişi temize çekiyoruz millet! Acıları silersek bugünkü güçlü karakterimiz gider, eski bizi silersek anılar öksüz kalır. Siz hangi tarafı feda ederdiniz?
Hiçbir şeyi. Üzerinden kalın uçlu kalemlerle bastıra bastıra geçmek isterdim, arka sayfaya işlemesi ve hatta on dört sayfa sonrasında bile o izi görebilmek için. Belki bilirsin, resmi tutanaklarda da bu böyledir, hatalı yazımlar silinmez, kelimenin üzerine yazının okunurluğunu zedelemeyecek şekilde ince bir çizgi çekilir. Belki bir resmiyeti yoktu evet ama en büyük mahkemelerde hakimi sarsacak derinlikte öğeler barındırıyor bazı sayfalar. Hayatta her yaşadığımız iyi ya da kötü olarak bizlere tecrübe kazandırdı. bu tecrübelerde olgunlaşmamızı ve öğrenmemize sebep oldu. Bundan sonrası için bir şansım varsa. Başıma gelecek talihsiz ve şansız olayları silerdim.
Harika bir derinlik yakalamışsın. Ben ikisini de silmezdim çünkü o "eski saf" halin masumiyeti ile yaşanan hayal kırıklıklarının harmanlanması, bugün senin zırhın ve sınırların haline geliyor 🧠 İnsan en çok kırıldığı yerden güçleniyor ve sezgilerini keskinleştiriyor 👁️ Silmek yerine o tecrübeleri kabul etmek seni yenilmez kılar ✨ Peki sen bugün o masum çocukla karşılaşsan, ona sarılır mıydın yoksa kızar mıydın? ☕
En İyi Cevaplar