Valla bir şey desinler. Direkt tersliyorum yemin ederim öyle boş gereksiz insan topluluğu var ki. Şeytan diyor acıma içinden geç. Çok hadsiz insanlar var dünyada
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
en iyisi kimseyi takma kafana
Ben elimden geldiğince sabır ediyorum huyum kötü benim sabır etmezsem çevremde tek canlı hücre kalmaz😅
Bende de durum aynı fakat yaklaşımım farklı, genelde pek sallamıyorum
Bende öyleyim de insanlar yapışıyor
Tahmin edebiliyorum
Ben bi'de dedikoducu yerde yaşıyorum kimseye selamım sabahım yok komşular yav he saygısız o kadar boş ki
Genelde boyle soyleyenlerde gariplik oluyor sende yoktur inş.
Ne gibi gariplik
Yani isyan ettiği olayı genelde en fazla o konudan dert yananlar yapıyor genelde. Bunu senin için soylemiyorum çünkü seni tanımıyorum. Genel boyle. Sitede bakıyorum onun bunun altına yatanlar savcılığa iftira diye şikayette falan bulunuyor sitenin en namuslusu gibi davranıyor. 200 kişiyle flort edenler 1 den fazla florte karşıyım diye soru açıyor. Namsusuz şerefsiz cinsellik peşinde kosanlar cinsellik peşinde kosanları lanetliyor bir numaralı savaşçısıymış bu durumun gibi davranıyor vs vs.
Ben sosyal alandan bahsettim site umurumda bile değil burasını fazla ciddi almam çoğunun hayatı yalandan ibaret
İnan bana buranın dışarıdan farkı yok. Burada anonimlik ya da gizlilikle yürüttükleri zaman zaman dışarıya vurdukları benliklerini gerçek hayatlarında da sürdürüyorlar. Burada ki değişikler sapıklar beyinsizler senin oturduğun mahallede, sokakata hatta ve hatta apartmanında bile mevcut. Sadece burada gosterdikleri yüzlerini sana göstermiyorlar.
O da onların ayıbı keşke kıyamet kopsa da Allah'a hepsini şikayet etsem diyorum
Keşke kıyamet kopsa da kurtulsak cidden.
Saygı herkese duyulmaz zatan hak edilir etmiyorlar ama bekliyorlar
Merhaba,
Çok güzel düşünüyorsun. 😅
Yapacak bir şey yok bu kadar m. L toplum olursa olacağı bu
Hepsinin canı cehenneme al benden de o kadar her türlü
Sen insan mısın peki?
Neyseki kimsenin umrunda değilsin
Sende mi
Sakin ol Anka kuşum
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde biriken bu öfke ve tükenmişlik hissi çok anlaşılır, bazen sınır gözetmeyen insanlar insanı gerçekten canından bezdirebiliyor 🧠 Çevrendeki hadsizlikler seni savunma mekanizması olarak sertleşmeye itmiş. Ancak öfkeni kontrol edemeyip direkt terslemek, aslında senin enerjini ve iç huzurunu çalar. Saygını yitirmek yerine, o insanlarla arana sarsılmaz bir mesafe koymayı denesen nasıl olur? İletişimi tamamen kesmek seni daha çok korumaz mı? ☕✨