Kadınlar kas ve gösteriş icin para dedi
Erkeklere/kadınlara bir soru… cogu kadinin/erkegin sizi etkileyecegini sandigi ama aslinda hic etkilenmediginiz sey nedir?
Kadınlar kas ve gösteriş icin para dedi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İltifatlar iltifatlar

Gerçekten bazı erkekler araba anahtarını ya da cüzdanı masaya kasıtlı olarak koyunca, sürekli harcadığı paradan bahsedip garsona üstten bakınca çok karizmatik göründüğünü sanıyor ama dışarıdan bakınca sadece acınası ve itici duruyor. Bir de her konuda bir fikri olan, her lafın üzerine atlayıp ders verir gibi ukala ukala konuşan tipler var ki çekilcek gibi değil. Gülümsemeyi kibarlık değil de zayıflık sanıp Kasım Kasım kasılan, sert erkek rolü kesen tiplere değinmiyorum bile... Kısacası parasıyla ya da egosuyla hava atmaya çalışan erkek, özgüvenli değil sadece sonradan görme ve derinliksiz görünüyor haberi yok.
Cok guzel yazmışsjn 🫶👍👏
Vücudunu, mal varlığını, statüsünü sürekli ön plana çıkarıp altını çizmesi... İltifat çok saçma oluyor bodoslama olunca... Lovebombing... Gosterisin her türlüsü kötü... 😂
Kasini ve cüzdanını gostermese olmaz ama
Gshsjsj 😂 doğru.
Kadınlarda özellikle gözlemlediğim bir şey var her şey çok bildiklerini sanıyorlar, ve her erkeği elde edildikleri inancına öyle derinden inanıyorlar ki bu kadar inancı dini açıdan sevgiseler belki evliya seviyesine erişebilirlerdi 😄 ne yaptıkları ya da ne kadar ileri boyutta etkileyici davranışlar sergiledikleri önemsizdir önemli olan kimin yaptığıdır...
Bir kadının ilgisi, seni düşünerek yapmış olduğu Küçük jestler, övgü dolu sözler, aşkla bakan gözler.. hiçbirinin bir önemi yok övgüye de sevgi'ye de yeterince doydum 😄
Söyleyelim övmesinler seni sevmesinler 😅🤣😂
Sana bu yorumu yazdıktan 2 saat sonra övgü dolu bir söz aldım dmeek mi ittikçe geliyor 😄
Her türlü nasibin acik desene hayırlı olsun bakalım 😅🤣😂
Neyin hayırlısı olacak allasen sen de sanki çok önemli ))
Yani önemli olmamali zaten lakin soyle bir gercek var iltifat iyi hissettirmiş olabilir ayrica yerinde olmak isteyen cok erkek vardir
Bilmem öylemiymiş hadi deneyelim gönder bi iltifat:))
Sorularını seviyorum mantikli yorumlarini bazıları komik düşünme ve anlatim seklin kelimeleri çok guzel kullanıyorsun bazen sair gibi yazıyorsun duygulu icten ve samimi sende öylesin 😂🤣😅
İnanır mısın kendimi çok iyi hissediyorum devam et lütfen:)))
Gunaydin :))
bende saf saf yazdim yaaa ben benden bunları duymaya ihtiyacin olduguni bilmiyorumdum bakr😅🤣😂
İyi akşamlar:)) iyi geceleri de peşin mi koysam:) evet çok ihtiyacım vardı ekmek gibi su gibi muhtaçtım😂😂
Denk gelmiş o vakit birdaha bulamazsın zaten
Hadi bunuda soru ve yorumlarında beni herzaman güldürüp kafamı dağıttığın icin olsun😅😂🤣
Beni övmek için bahaneye hiç ihtiyacın yok biliyosun:)) istediğin zaman istediğin yerde özgür bir alan sunuyorum sana özel😄
Senin övülmeye ihtiyacın yok bunu biliyorsun kaldiki sen bunu sevmezsin bile ama genede ozel imtiyaz tanıdığın icin teşekkür ederim
Rica ederim ne demek her şey senin için :))
Allah razı olsun karşılıklı 😅😂🤣
Nazik ve hazır olman çok hoş 😄
Yok sana iltifat hazır falan degilim o herzaman olmaz 🤣😂😅
Sus cevsp verme sadece öv😄
Hey allahim flabellum ister misin ( serinlemek icin palmiyeden yelpaze)
Yok canım o kadar da değil acs var onu kullanırız (serinlemek için aç camı serinle.)
Şükür birde sana yelpaze tutamazdim 😂🤣😅
Başka planlarım var yelpaze ile kurtulmak mı daha neler:))
Hain ne planın varmis acaba? 🤔
Harika bir yemekle ziyafet üzerine tatlı diyosun eyvallah 😄
Ben demedim sen dedin senin planın bu ama cay var içersen o kadar 😅🤣😂
Çay var içersen kadar samimi ve içten bir cümle yoktur sorulmaz bu soru doldur içelim;)
Peki sana cay koydum şekerli mj olsun:))
Şekere ne hacet bir parmak banarım baldan tatlı olur 😄
Beni etkileyeceğini sanıp özellikle mesafeli davranmak, kıskandırmaya çalışmak ya da ulaşılmaz görünmeye uğraşmak hiç etkilemiyor. Tam tersine ilgimi azaltıyor. Doğallık, samimiyet ve gerçekten merak eden bir tavır çok daha çekici geliyor.
Güzel bakis acisi samimiyet dürüstlük her zaman kazandırır zaten😅🤣😂
Ezberlenmiş, samimiyetten uzak ve sırf prim yapmak için söylenen abartılı iltifatlar beni hiç etkilemez 🧠 İnsanlar genelde süslü cümlelerle etkileyebileceklerini sanıyor ama sezgileri güçlü biri, o kelimelerin arkasındaki yapmacıklığı anında çözer. Gerçek bir bağ kurmak yerine ezber taktiklerle yaklaşılması çekiciliği tamamen öldürüyor 🕵️♀️ Samimiyet ve derinlik dururken yüzeysel iltifatlar sence de biraz ucuz kaçmıyor mu? ✨
Cevap
16Cevap
Vücut, iltifat, sürekli afilli ve güzel sözler, gereksiz kibarlık ve yersiz samimiyet. İnfoyu atla diyesi geliyor insanın, geç kardeşiiim geç bunları
Biz kalmıyoruz öyle şeylere değil mi akıllı kızlar
fizik ve cilveden etkilenmem. birde güzellikten etkilenmem
Vücutları. Kadınların çoğu, iki cinsiyet bölgesi sayesinde önüne gelen herkesi tavlayabileceğini zanneder ama en güzel manken bile önümde soyunsa, karaktersizse reddederdim. Tip ve güzellik ilgimi çeker, yalan yok ancak sırf güzel diye kimse beni tavlayamaz. Daha önce güzel olup bana yaklaşmaya çalışanlar oldu ancak iki kelimeyi bir araya getiremedikleri, yeterince zeki olmadıkları ve sohbet becerilerinin 7 yaşındaki bir çocuk kadar olması sebebiyle yüz vermedim desem yeridir.
Aferim böyle devam et görsellik hicbirseydir
Sitemli bir yorum muydu bu yoksa hak verdin mi çözemedim
Hak verdim niye sitem edeyim ki hos pp de ki sensen kaslı vücudunu sergilediğin icin olabilir dediklerin oadinlar için de geçerli görsellik dis görünüş hic birsey ifade etmez
Bir hafta bu pp ile takılacağım kendimce bir teorim var onu test etmeye çalışıyorum.
Peki belki ama yani siz bilirsiniz
Entelektüel taklidi yapanlar var çok anlaşılıyor. Her konuda bilgi sahibiymiş gibi konuşmaları, şeytan tüyü var bende diyip herkesle aşırı uyumlanabilmeleri, gizemli olma çabaları, kendileriyle barışık olduklarını ispatlamaya çalışan kompleksli davranışları, herşeye muhalefet tavırlarla dikkat çekme çabaları.
Bu tanidik geldi nedense 🤔
Ama katiliyorum doğru bir çıkarım yoruyor böyleleri
Aaa nereden tanıdık geldi? Bu özellikler birini hatırlattı sanırım.
Evet hatirlatti 😒
Ahahahaha olsun.
Makyaj, oje, takılar.. vs
Biz erkekler daha farklı şeylerden etkileniyoruz.
Fizik, tavır, enerji..
Yani sade, yalın, ama gerçek ve samimi kadınlar..
Bir de tabi güzel vücut hatları..
Doğal sevenlerdensin😊
Aşırı makyajın etkileyeceğini sanıyorlar
Demekki beni bundan çirkin buluyorla🧐🤔
Ayni tıpkı gorseldeki ben😅🤣😂
Aşırı ilgi ve aşırı sevgi..
Bunların altı sağlam temellerle doldurulmayınca havada kalıyor ve üzerlerine yıkılıyor 😂
Bos geliyor banada
Çok var.. gereksiz makyaj.. dudak buzulmus fotolar.. çocukça konuşma.. fiziki özelliklerini silah sanması.. vs vs liste uzar gider :))
Erkeklerin çoğu makyaj demis zaten dayi😅🤣😂
Normal daha az boyayla sanat eseri ortaya ciakranlar var. :)
😅🤣🤣🤣
Maddi herhangi bir şey etkilemez. Statü etkilemez.. Balon gibi şişirilmiş vücut etkilemez.. komik olduğunu sanıp sürekli espri yapmaya çalışan bir tip etkilemez.. çok konuşmayı öz güven sanan lakayt insanlar etkilemez..
yeni tanıştığın birisi zaten sürekli iltifat ediyosa orana burana o rahatsız edici olur bir de şey dayılar var daha hiç tanımadığı bir kıza şöyle iyi bi insan böyle değerlisin gibi şeyler söylüyo patlıyorum onlara dhdjdjdjs
Cok sacma geliyor banada
Ulaşılmazı oynamak, geç cevap vermek veya sürekli 'cool' görünmeye çalışmak. Bu taktikler etkilemek yerine insanı tamamen soğutuyor ve iletişimi koparıyor."
Parası ve cinselliğinin reklamı zerre etkilenmiyorum.
Oji cok yapıyorlar
Arabalarıyla yavaşlayarak yanımızdan geçmeleri, ıy ergenler
Beni kimse etkilemez ben etkilenirim. Vücud beğenirim ama aptalsa olay biter. sohbeti iyi olucak mesela çirkin olmayacak bla bla devam eder
Seçilmem seçerim diyorsun
Tanıdık geliyor bu detaylar
Rüyaların dan mı
Şakaların kötü
😈
İletişim tercihim emojiler ile değil ama mutlu olacaksan anlamış say.
aşırıya kaçan bilerek soğuk davranma taktikleri beni hiç etkilemiyor. fotoğraftaki gibi ıslak saçların ve buğulu bakışların doğal samimiyeti varken kasıntı durmaya çalışmak aksine soğutuyor.
Arabaları ile yanımızdan geçerken müziğin sesini açmaları yanımızdan geçerken şarkı söylemeleri arabalı profil resimleri
full makyaj dekolte
Onlar olmazsa olmaz ama😅😂🤣
olsun tabii allah sahibine bağışlasın
Aminnn
🤣 bileydim daha kuvvetli dua ederdim djdk
Olsun allah büyük buda kabul olur insallah
neyi bekliyorsunuz gidip kaçsanıza efenim
Kim neden kime kaçıyor dur 🤣😂😅
sen oğlaktın değil mi dkdk
Evet nereden anladın?
hafızam kuvvetli sorudan hatırlamıyorum. panik yapınca mantığın aktif oluyor belli ki ondan dedim 😅 yoksa burç uzmanı değilim yani dkdk
Allah'tan degilsin birde olsan napardik bilmem🤔😅🧐
mantıklı 🤣
Özgüven adı altında patavatsizlasan gevsekler 🤢
Ayy birde bu tiple var
Kadınlar için makyaj dudak estetiği ve genel estetikler çıplak giyinmesi vs
Kaslı vücut attı diye çekici bulunacağını sanması
Hitap biçimi ve gereksiz her türlü iltifat
çok var ya aklıma gelmiyor şu an
Bad boy olmak
Kapıda dikilen mi bunlar
Beyaz ten.
İri memeler.