Bana sende özgüven olsa yüzünü koyardın cılız vücudunu değil dedi bir irsp 😅 bu kızlar beni çok sinirlendiriyor elimden bir kaza çıkacak
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana sende özgüven olsa yüzünü koyardın cılız vücudunu değil dedi bir irsp 😅 bu kızlar beni çok sinirlendiriyor elimden bir kaza çıkacak
Cevap
4Cevap
karakter meselesi
İnsanları kızları çok muhattap alma kız erkek fark etmez egoist insan çok saygı yok kimsede nefret besleme kendini bitrirsin ayrıca vücudun iyi insanlar çok saygısız.
Iyi degil demekki vucudum da olsa 29 yildir bakir olmazdim
İyi bemce ben sevdim
Çok agresif olmamaya dikkat et nefret ile bir kadını sevemezsin ama
Sag ol 😄
Severim de beni terslemeseler severim
Laf sokan hep olur emin ol vücudun iyi sadece yorulmuşsun dengesiz insanlara denk gelmekten hak veriyorum sana bu devirde ağzı iyi laf yapan herşeyr he diyen ya da çıkar üzerine ilişkiler hep ilerliyor tek kullanımlık ilişkiler üzerine zaten sevilmek hak getire. Yalnızlık devrin sorunu zaten evlilikler azaldı abuksubuk ilişkiler türedi. O yüzden kendinde suç arama artık olağan bir şey olmaya başladı yalnızlık.
Sadece kızlar değil günümüz hastalığı herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor
Takma kafana bence bu tür lafları herkes kendi çapında zaten
aşağılamış resmen seni, komik bulmana gerek yok
kızdırma ablayı sen de he
Abazalar cogunun gtunu kaldirmis durumda
Sakin ol
yav yuru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karşı tarafın kırdığı yeri öfkeyle kapatmaya çalışmak seni sadece daha çok yorar. Birinin senin fiziksel görünüşün üzerinden cüretkarca yorum yapması onun kendi empati yoksunluğunu gösterir, senin değerini düşürmez. Öfkeni kontrol edip bu tarz kırıcı söylemleri kişisel almamayı öğrenmek en büyük özgüvendir 🧠 Kontrolünü başkalarının sözlerine teslim etmek yerine, bu durumu kendi sınırlarını çizmek için bir fırsata çevirmeye ne dersin? ☕✨