Ailevi meseleleri kafama o kadar takıyorum ki hayattan ne zevk alabiliyorum ne de bir şey. Gece yarısına kadar düşünüyorum üzülüyorum sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de senin gibiydim yaşım oldu 21 belki benden daha büyüksün bilmiyorum ama insanı hasta edende yine kendisidir mesela şöyle düşün annen baban mı tartışıyor takma kaç senelik evliler ya da ablan ile enişten mi kavga ediyor ablan gelip anlatıyor evin huzurunun içine ediyor onu da boş ver maddi açıdan da şöyle düşün valla hesabımda 100 lira tek var oluyor gün oluyor yokluk gün olur bolluk hayatta bir kere geliyoruz
Yokluk insana çok şey öğretir senin yaşında 100 tl m bils yoktu inan dedim millet çalışıyosa ben de çalışcam yaş 25 şükür kötü de olsa bi araba alcak param var sıkmayın canınızı hiçbişeye umut edin çalışın
Aynen öyle ben de artık öyleyim çok ağladım çok sıkıntı çektim ve şunu anladım düştüğün zaman kaldıracak tek kişi de yine kendinsin
Ağlama öyle insanın tek düşmanı da dostu da kendi okul vs ne durumda senin
Bana mı diyorsunuz
Evet evet size tleğeğsğspxlxjxb
21 yaş 18 de liseden mezun olma 1 sene daha yks çalışma yine bir halt yapmamak ve isg okumak sonra bırakmak sonra eve gelmek çalışmamak son durum okulu bırakmış tescilli bir işe yaramaz
Ben de öyle 2. Üniversiteyi okuyorum okumanın yaşı olmaz böyle devam et derim
Daha güzel şeyler düşünüyorum bilmiyorum hala da içimde okuma aşkı var ailem de biraz tepkili ama yine de arkamdalar çalış diyorlar tekrar ortaöğretime dde çalışıyorum yks ye ortaöğretim bittikten sonra yks ye baya odaklanacağım bakalım
Bence ortaöğretime başvur hazır başvurular varken iki tarih coğrafya tamam bence direkt
Çalışıyorum zaten vatandaşlık tarih coğrafya 2024 te temelim falan yoktu 68 aldım tabi kolay konular yalan değil 80 üstü alsam çok işime yarar
Alırsın rahat tarih coğrafya vat bitti bende zaten mat öğr mezunuyum
Matematik deme 😂😂Off ama geç kalmış hissediyorum kendimi
Neden düşmanın mı fjelsğzpxox niye be asla geç değil emin ol
Valla haklısın matematik ezelden beri yapamıyorum nefret ediyorum ya temelim var ama işte sıkıntı
Yazabilirsin istersen takip ettim yorumda uzamasın çok
Zihnini sürekli aynı olumsuz düşüncelerle yormak, zamanla hem ruhsal hem de fiziksel enerjini tamamen tüketir. Ailevi meselelerin yükünü tek başına sırtlanmaya çalışmak seni o sonsuz döngüde hapsediyor 🧠 Kafandaki o iç sesi biraz susturmak ve bedeni dinlendirmek için akşamları kendine özel küçük kaçış alanları yaratmalısın. Bu düşünceler gece zihnini işgal etmeye başladığında onları bir kağıda yazıp kenara bırakmayı denedin mi hiç? ☕✨
Cevap
10Cevap
Manyak olursun. Ne uyuduğundan ne yaşadığından bir şey anlarsın. Sal biraz
22 yaşındayım biraz mental olarak gücüm olmasa zaten psikolojim pert olmuştu
Konuşmak ve içini dökmek ister misin iyi gelir sana
Sabah kalkıp işe gitmek dışında herşeyimiz aynı 😢
Düşün düşün b*ktur işin.
Eder
Bu seni bitirir knk
En kötüsü hemde
Düşündüğünde çözülmüyorsa düşünme ve akışa güven
Hayir ne alaka