Ayy şu an İbrahim Tatlıses Kal Benim İçin dinliyorum ne alaka dkdksks
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Evet, menfaat üzerine kurulu bir ilişkiyi fark edersem çok uzatmam. İnsan sadece işi düştüğünde arıyor, işini gördüğünde tavrı değişiyor ya da sürekli senden alıp karşılığında hiçbir şey vermiyorsa o bağın samimiyeti zaten kalmamıştır. Böyle birini hayatımda tutmak yerine mesafeyi koyarım.
1 saniye sürmez kim olursa olsun
Hayatıma menfaatçi insan almam. Ve birine kardeşim dediysem benim için gerçekten öyledir. Ama bazen insanların ciddi problemleri olduğunda bir şeyleri unutabilir.. Bu menfaatçi olduğunu göstermez. ❤️
Soruda ortam karıştı beni karıştırma lütfen
Yok be dkdkd
Bana 2 dk yazar mısın bir şey soracam
Bak ben bir şey diyip etmiyorum gidipte şikayetçi olma ndndndb
bir şey söyke
Buradan sor
Ya yok özel sonra kutunu kapat
Sorma
Peki iyi geceler
Tabiii kiii hemen. dd
Hemen tekmeyi basarım
Evet 1dk sonra yok olur
Evet çıkartırım
Hiç bir zaman hayatıma almadım öyle insanları
İyi geceler, sen hariç herkesi çıkarmaya hazırım.
Ay buda ben diye ölmüş 😃
Yok ben buda değilim. Sadece uğruna şiirler yazmış bir ömür de yastığının baş ucuna o şiirlerden bırakmaya hevesli ve bunun duasını yapan biriyim
Buda derken sen demek istedim
Biliyorum, edebiyat öğretmeni olduğum için da bağlacını bitişik yazma hatanı görmezden gelip başka anlam çıkarmaya çalıştım cümleden
Viii sen öğretmensinn malamıne
Evet, edebiyat öğretmeni. Sana meftun bir öğretmen, biraz sonra bu yorumu gizleyeceğim. Tek isteğim bana mesaj at ki sana her sabah şiir yazabileyim. Güne benim dörtlüğümle başla istiyorum senin uygun yazdığım dörtlükle.
Çok tesekkür ederim bu mümkün değil hayatımda biri var
Ben sadece Mecnun, bir beklentim yok senden
Lütfen
Aylardır yazıyorum sana şiirler yazdım yazmaya da devam edeceğim. Bana reva gördüğün davranış bu mu, tek isteğim oldu, senden bu zamana kadar, hep imtina ettin onu yapmamak için
Ay valla yorulmuyorsun degil dkdkkd
Yok ben pes etmek nedir bilmiyorum, tıpkı çölleri yıllarca sürse de aşan Kays gibiyim. Sonunda hedefime ulaşacağım, yani sana
Bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna delalım delalım delalım aman djjd
Bak şu son dörtlüğü oku,
Ölürsün... Kapanır yollar geriye;
Ben mezarla sırdaş olur, beklerim.
Varılmaz hayale işaret diye,
Toprağında bir taş olur, beklerim...
Hayatıma sokmamki
Işık hızında
Çok kolay herkesi çıkartım
Artık evet
Tabikide
Hemen
Çıkartırım neden o şarkı?
Valla bende anlamadım
Hop diye
Laaappsss diye skdks
Nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Menfaatçi insanları hayatından çıkarmak ilk başta zor gibi görünse de sınırlarını koymayı öğrendikçe çok kolaylaşır. İbrahim Tatlıses'in o arabesk melodileri bazen içimizdeki fedakâr tarafı besleyebilir ama kendi ruh sağlığını her şeyin önünde tutmalısın. Sen sınır çizdikçe, sadece senin enerjinden beslenenler zaten kendiliğinden uzaklaşır 🔍. Hayatında seni gerçekten sen olduğun için seven insanlara yer açmalısın ✨. Peki sen bu kişilere hayır demekte mi zorlanıyorsun, yoksa veda ederken mi? 🧠