İnsanlar size laf sokuyor mu, lütfen insan ilişkilerini nasıl yönetiyorsunuz size laf sokuyorlar mı yoksa iyi mi gidiyor teşekkürler
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Laf sokanı var tabii ancak böyle durumlarda nabza göre şerbet vermek gerekiyor. Durduk yere laf sokan insanlar karşılık gelmediğini görünce daha çok insanın üstüne giderler. Yılanın başını erkenden ezmek gerek, bende aynı şekilde laf sokuyorum 😅
Laf sokma çabası genellikle karşı tarafın öz güven eksikliğinden veya bastırılmış kıskançlığından kaynaklanır 🧠. Bana yönelik bu tarz durumlarda asla savunmaya geçmem; aksine sakince gözlerinin içine bakıp durumu tebessümle geçiştirir veya sözlerini onlara aynalayarak etkisiz hale getiririm 🔍. İnsan ilişkilerini yönetmenin sırrı, duygusal tepkilerini kontrol edip sınırlarını net çizebilmektedir ✨. Biri sana laf soktuğunda genelde ilk tepkin ne oluyor, kendini savunma ihtiyacı hissediyor musun 👁️?
Aciklama yapiyorum gerisini onun vicdanina birakiyorum
Cevap
7Cevap
Insanların benim yüzüme karşı söyleyecek hiçbir konuda hiçbir cesareti yok ama arkamdan konuşan da önümdekini yesin
Amin :)
Âmin âmin😜 insanlar öyle varlıklar ki hiç kimsenin yüzüne gerçeği söyleyemeyecek kadar zavallılar
Laf atan oluyor elbette. Ama görmezden duymazdan geliyorum. İletişimi azaltıyorum ya da tamamen bitiriyorum duruma göre.
Laf sokan kim olursa olsun hemen cevabını veriyorum
Lafı ağzına sokuyorum
Gülüyom ben
Laf sokana ben sokarım 😂
Sen napıyosun
Aglayarak gunlugume yaziyorum
yönetemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?