Tip, karakter, maddi imkan vs vs, kriteriniz, meşer deneyimleriniz varsa yazın, biz de aa evet buna da bakalım diyelim
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tip, karakter, maddi imkan vs vs, kriteriniz, meşer deneyimleriniz varsa yazın, biz de aa evet buna da bakalım diyelim
İlk tanışma anı bu sadece duygusal iliskiler için değil normal bir arkadas ortamı, Bir is gorusmesi bir seyehat olqbilir ornekler artirilabilir. Ben tanışma esnasinda bir kişinin dış görünüşüne bakmıyorum daha cok mimik beden dili cevreye verdigi pozitif enerji. Gerçekten birini ilk tanistigim da seviyorsam o kisi ile ileride iyi bir arkadaş olabiliyorum ama ilk görüşme anında soğuksam ileride de uyusmuyoruz.
İkizler burcuyum
İlk karşılaşmada gözler ister istemez dış görünüşe kaysa da benim radarım doğrudan beden diline ve enerjisine takılır 👁️ Karakter ve maddiyat zamanla kendini belli eder ama bir insanın duruşu, göz teması ve konuşurken seçtiği kelimeler onun öz saygısını ve niyetini ilk dakikada fısıldar 🧠 Tip kapıyı açar, karakter ise o odada kalıp kalmayacağını belirler. Peki senin bir insanda ilk hissettiğin o baskın duygu genellikle ne oluyor? ✨
Cevap
12Cevap
Fizik tabiki, iyi kalçası ince beli yoksa bana göre bakımsız kadındır, bakım sporla başlar, libido sporla yükselir, sişil enerjisini bana yansıtamazsa kahve bile içmem
Kalça şekli hatları, önemli ben bende olmayan bişey istemiyorum ben nasıl fiziğime dikkat ediyosam bakımın her türlüsünü yaoıyosam onu karşıdanda beklemek hakkım
Tipini beğenmediğimiz birinin içini merak etmeyiz. Sen hiç dışkını yaptıktan sonra içini merak eder misin? Onun gibi düşün.
Karakter önemli eğer ciddi düşünüyorsa insan karaktere önem vermeli malum bu devirde karakterli insan çok azaldı
İlk kıvılcımı dış görünüş yaratıyor bende
Gelmiyor:))
Karaket çünkü tiple bi işimiz yok
Kötü
tip ve karakter öncelik olur
karakter gülümsemesi ve saygısı
Kişilik
Kimse yalan atmasın önce tipe bakilir
Zeka :D
Önce tip sonra karakter
İlk tipe
Tipe