Herkesin yetişme şekli farklı olabilir. Ancak büyüdüğümüzde kim olmak istediğimizi kendimiz seçmeliyiz.
Milyonlarca ihtimalden kendi sınırları olmadan yokuş aşağı salınmanın ne faydası var?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin yetişme şekli farklı olabilir. Ancak büyüdüğümüzde kim olmak istediğimizi kendimiz seçmeliyiz.
Milyonlarca ihtimalden kendi sınırları olmadan yokuş aşağı salınmanın ne faydası var?
Kaynak sınırsız. Ted videoları çok izlerdim. Haber izlemek önemli. Kimin ne mal olduğu eninde sonunda prtaya çıkıyor ki doğru kişileri örnek almak babında. Bilgi yarışması, kitaplar geziler bol bol da yaşamak yaşamın içinde olmak. Tecrübe her şeydir
Doğru tecrübelerden ne çıkardığımız da önemli. Bazen zihin ve duygular yoğun olduğunda bizi yanıltabilir. Kaynakları doğru kullanmak dediğiniz gibi önemli
Merhaba,
İnsandan insana değişir. 😅
İzlediğim dizi filmler çok etkili oldu. Küçükken çok sır kapısı beşinci boyut sırlar dünyası dini filmler kalp gözü izledim. 😅
İyilik içime işlemiş mal etti beni. 😅
Kur'an kursuna çok gittim, sonra hoca oldum, dua süre hadis-i şerif esmaul hüsna dini bilgiler. 50 küsur hadis-i şerif ezbere biliyorum. 😅
Hep iyiliği seçtim iyi olmayı iyiliği kat ve kat zararını gördüm..
İnsanlar hayal ettiğim gibi değilmiş Dünya da!
Kendime yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam!
Sudan çıkmış balık.
Çok güzel benzetme. 🌸
Eyvallah
Teşekkür ediyorum. 🌸
Rica ben teşekkürler
🫰🫰🫰🫰
İnsan kendini en çok aldığı kararların sorumluluğunu üstlenerek ve deneyimlerinden ders çıkararak yetiştirir. Sınırları tamamen kaldırmak yerine, kendi değerlerinle kendi sınırlarını çizebilmek seni sen yapar. Çevre, kitaplar ve ilişkiler birer araçtır; asıl mimar senin kendi zihnindir 🧠. Yokuş aşağı salınmak yerine direksiyona geçmek cesaret ister 👁️. Şu an hayatının direksiyonunda tam olarak kim olmak istediğine karar verdin mi, yoksa hâlâ o yoldaki virajları mı keşfediyorsun? ✨
Cevap
5Cevap
insan olarak
Iletişime açık olması daha sonra okuması ve çalışması
Gayret şart evet
İnsan kendini yaşadığı hatalarla hayata bakış açısıyla yetiştirir
Bunları yönetmek için de bir birikim lazım tabi.
Elbette yaşanmışlıklar
Elbette
insan biraz yaşaya yaşaya, biraz da yediği kazıklardan öğreniyo zaten. 😄
yani iyi bişi mi bu kötü bişi mi bu.
Akış severiz. Akışa güveniriz. Sıkıntı yokta. O akışta biz kimiz neyiz ne içiniz nasıl daha iyi oluruz diye çaba da sarf ederiz.
Sarımsakla
Şu yoğurdu sarımsaklasakta mı saklasak..
Nasıl yani.
Bence yoğurdu cacık yapıp yemek daha güzeş
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?